Telefoner som är kompatibla med Audi Bluetooth

January 5

Telefoner som är kompatibla med Audi Bluetooth


Bluetooth är namnet på en grupp av trådlösa tekniska standarder som gör att olika typer av elektroniska apparater att interagera via kortdistansradiovågor. Audi "Telefonförberedelse med Bluetooth" systemet utnyttjar Hands Free Profile. Inte alla Bluetooth-kompatibla mobiltelefoner, men är förenliga med Audi telefonsystem i de olika modeller av Audi bilar. Telefonerna som anges här är lämplig för användning i USA.

Telefontillverkare

Apple: kan användas Standardmodellen iPhone samt 3G och 3GS modeller. Audi inte rekommendera användning av Apple-programvara 4 på de två senaste modellerna. BlackBerry: 8000-serien och 9000-serien. En begränsning är att parning måste initieras från BlackBerry-enheten på vissa modeller. HTC: 12 modeller är kompatibla, inklusive Droid, Hero och ozon. Vissa begränsningar placeras på telefonboks displayer. LG Electronics: De flesta modeller är kompatibla, inklusive choklad, ENV-serien, Glimmer, Rhythm and Touch. Alla har interna telefonbok, samtalslistor, leverantörens namn och signalstyrka visas. Motorola: Kompatibla modeller inkluderar Droid, framkalla QA4, Tips, "i" -serien, och Q9 och V9 serien. För vissa modeller, det slagna, missade och mottagna samtalslistor är felaktig. Nokia: Sju modeller, inklusive 3555, 5130, 6205, 6555, 6650d, 7705 Twist och E71 kommer att arbeta med Audi systemet. De flesta modeller har tillgång till SIM-telefonboken samt interna telefonboken. Palm: De populäraste Palm modeller - Centro, Pixie, Pre, Treo 775p, Treo 800w och Treo Pro - är förenliga. Inga begränsningar definieras, även om ingen av modellerna har en mobil ringsignal. Samsung: Mer än 30 Samsung modeller stöder Audi telefonsystemet, inklusive Freeform, Gravity och M-serien. Identifierade begränsningar, beroende på telefonmodell, bland annat felaktiga eller duplicerade samtalslistor för uppringda, missade och mottagna samtal. Sanyo: Katana DLX och LX, Eclipse och SCP-2700 är kompatibla och inga begränsningar identifieras. Sony Eriksson: Åtta modeller är kompatibla, inklusive Equinox, TM506 och W350; inga begränsningar identifieras.

Nätverk

Dessa nätverk har telefon, från olika tillverkare, som är kompatibla med Audi Bluetooth-systemet: Alltel, AT & T, Nextel, Sprint, T-Mobile och Verizon.

Up-to-aktuell information

Denna information är aktuell i oktober 2010. Med de snabba förändringarna i telefonen tillverkningsindustrin, fler telefoner att utvecklas som är förenliga med Audi Bluetooth-systemet. Audi bolagens webbplatser, för respektive land, har en databas som innehåller alla mobiltelefoner närvarande stöd och eventuella begränsningar kända, för varje modell av bil som att de producerar.


Relaterade artiklar