DIY Mössor för en Mad Hatter födelsedagsfest

January 14Gör en dag med Alice och vitkaninen för en Hatter födelsedagsfest Mad - och glöm inte hattar. Skapa Mad Hatter partyhattar är ett enkelt hantverk som gör att barnen att anpassa sina individuella hattar genom att dekorera dem som de vill. Låt gästerna ta hattar hem som present efter bär dem hela partiet. För en äkta Mad Hatter utseende, glöm inte taggen som säger "10/6".

Instruktioner

• Skär ett hål i pappersplattan tillräckligt stor för att passa barnets huvud. Detta kommer att fungera som brädden av Mad Hatter hatt.

• Rull kraftigare papper eller affisch styrelse till ett rör som passar runt öppningen i pappersskivan. Tape säkert att hålla röret från att rulla. Om du använder kraftigare papper, kan du behöva att limma eller band två arken. Gör hatten så högt som du vill. Tejpa röret till papper plattan brädden att avsluta bygga hatten.

• Uppmuntra gäster att lim eller tejp utsmyckningar till sina hattar. Ge fjädrar, pärlor, kristaller och knappar för att dekorera. Gästerna kan också färga sina hattar med markörer. För att göra en hatt band, skär en remsa av kraftigare papper tillräckligt länge för att omsluta bottnen av röret delen av hatten. Du kan behöva tejpa två remsor tillsammans. Säkra bandet runt hatten med tejp.


Relaterade artiklar