Det bästa sättet att sälja min fint porslin

March 9

Det bästa sättet att sälja min fint porslin


Sälja din Kina eftersom du är trött på mönstret eller behöver extra pengar att gå ihop är en enkel process. Det finns många människor som skulle älska att köpa en hel uppsättning till rätt pris eller några ersättnings stycken för sin egen uppsättning, eller som är på marknaden för vissa nya Kina. Det finns resurser som du kan använda för att identifiera och sälja din fint porslin.

Framställning

Först måste du identifiera ditt mönster. Om det var en gåva eller ett arv, eller om du har glömt namnet, är det lätt att hitta det genom att titta online på Kina ersättnings företag (se Resurser) eller gå till biblioteket för att söka sina publikationer. Vissa porslin ersättnings webbplatser kan erbjuda att köpa din Kina om det är ovanligt eller svårt att hålla i lager. Du kan enkelt identifiera några bitar genom varumärket på baksidan av middag plattorna eller av andra identifierbara märkningar, enligt de Replacements, Ltd., webbplats. Kontrollera dina porslinsbitar för missfärgning, chips, fläckar och sprickor. Det kommer att bli svårt att lossa dessa poster, så om du inte har en komplett oskadad set, kan du behöva överväga att sälja dem till olika individer som ersättnings bitar eller som en ofullständig uppsättning.

Försäljningstekniker

Skaffa ett konto på eBay eller Craigslist. Dessa platser är användarvänliga och ett bra sätt att sälja din Kina. Om du inte vill gå till alla problem, visa annonser i lokaltidningen för människor som kommer att göra det åt dig för en andel av försäljningspriset. Besök en antikhandlare, och fråga om de köper fint porslin. Om de inte är, bör de kunna hänvisa dig till någon som är. Om Kina är sällsynta eller mycket gamla, se till att du får en bedömning från en seriös återförsäljare. Detta är det bästa sättet att säkerställa att du får ett rimligt pris. Besöker en second hand-butik som specialiserat sig på denna typ av servis är ett bra sätt att sälja rätter. De kommer ofta hålla objekten på sina hyllor i 90 dagar och ger dig en stor andel av försäljningspriset. Har en bil start försäljning om din Kina är inte särskilt dyrt, och se till att du lista fint porslin som ett objekt som ska säljas. Ofta återförsäljare kommer att besöka loppmarknader om du listar vilken typ av Kina är till salu. Nygifta som inte har ett stort bröllop eller som inte registrerar sig för fint porslin älskar att besöka sådan försäljning för billig porslin.


Relaterade artiklar