Hur man blir en kylmontör

February 10



Kylskåp ingenjörer arbetar med värme, ventilation, luftkonditionering och kylsystem. Alla dessa system är viktiga vid reglering av temperatur och fuktighet i kommersiella och bostadshus och låt transport och kylning av mediciner och mat. För att bli ett kylskåp ingenjör, de flesta arbetsgivare kräver viss utbildning och kvalifikationer; Men vissa företag erbjuder on-the-job training och lärlingsplatser.

Instruktioner

• Anmäl dig för en teknisk utbildning specifikt för denna roll på din lokala community college. Sådana eftergymnasiala utbildningar tar mellan sex månader och två år att färdigställa.

• ta klasser i butik matematik, teknisk ritning, elektronik, fysik, kemi, datortillämpningar och blått tryck läsning om du är en high school student intresserade av att följa detta som en karriär. Dessa klasser kommer att ge dig en solid grund för vidare studier.

• Komplettera programmen på en av de tre ackrediteringsorgan för branschen: HVAC Excellence, Partnerskap för luftkonditionering, uppvärmning och kylning Ackreditering och National Center for Construction utbildning och forskning. När ackrediterade, kommer du förväntas få minst sex månader till två års arbetslivserfarenhet. Efter denna punkt, skulle du vanligtvis anses vara kvalificerade som kyltekniker.

• Ett annat alternativ är att ansöka om en lärlingsutbildning om du har en gymnasieexamen. De lärlings kan vara allt från tre till fem år och kombinerar ett betalt, on-the-job training med lektioner och föreläsningar. De lärlings kan leda vägen till ackreditering.

• Få en licens om det krävs i ditt tillstånd. Om ditt tillstånd kräver att du ansöka om en licens, måste du klara ett skriftligt prov innan berättigar till ett.

• Bli certifierad genom att proven är relevanta för den typ av köldmedier som du kommer att arbeta med. Till exempel, små apparater, högtrycksköldmedier och lågtrycksköld alla kräver särskilda prov som ska skickas in för att du ska vara certifierade för att köpa och arbeta med dem.

• Ytterligare certifiering (och högre löner) kan vinnas genom att ta ytterligare prov med olika institutioner. Till exempel Luftkonditionering, Uppvärmning och Refrigeration Institute, och erbjuder en industri Kompetens Tentamen, vilket skulle ge dig ett annat certifikat som är relevant för industrin leder till möjligheter till ytterligare avancemang.

• Enligt Bureau of Labor Statistics, skulle alla kurser som förbättrar din kompetens med datasystem som används inom industrin också vara fördelaktigt på grund av den ökande komplexiteten i datorstyrda kylsystem.


Relaterade artiklar