Hur konvertera en Euro Skostorlek till en amerikansk Skostorlek

October 6Det är inte ovanligt att gå och handla för skor bara för att öppna etiketten och se 38 euro eller liknande. Detta beror på att USA importerar vissa skor från Europa, och euron siffran är europeiskt mätnings för en skostorlek. En 38 Euro råkar lika en 7 ½ US skostorlek för en kvinna. Innan du går och handlar, kan det vara till hjälp för dig att förstå hur du konverterar europeiska skostorlekar amerikanska skostorlekar.

Instruktioner

• Ta den europeiska mätning och subtrahera 30 från det att få damernas US skostorlek. Så om din sko säger 35 euro, kan du dra 30 att upptäcka att skon är en kvinnas storlek 5. En skostorlek 36,5 euro skulle vara en kvinnas US 6 ½.

• Ta den europeiska mätning och subtrahera 31 ½ från det att få män amerikanska sko mätning. Så om du hittar en sko som säger 43 euro, kan du räkna ut att motsvara en 11 ½ i amerikanska män.

• Konvertera spädbarn skor genom att subtrahera 15 från euro mätningen. En baby storlek 1 i USA är lika med en 16 i Europa (16-15 = 1).

• Subtrahera 16 från en Euro mätning för att hitta ett barns US skostorlek. Euro storlek 22 skulle motsvara en amerikansk storlek 6 (22-16 = 6).

• Ta en titt på etiketten på en äldre barns skor. Om taggen säger 36 Euro, så behöver du en storlek 4 i USA. Det innebär för äldre barn, måste du dra 32 från euro skostorlek för att få den amerikanska skostorlek.


Relaterade artiklar