Hur man målar en rosa och Green Room

June 27

Hur man målar en rosa och Green Room


Inledningsvis kan rosa och grönt tyckas en udda kombination av färger att måla i ett enda rum, men när man betänker att dessa färger kompletterar varandra, vilket innebär att de lever mittemot varandra på färghjulet, kan de inte verkar så konstigt trots allt. Det finns flera metoder som du kan vidta när du använder två FÄRGER i ett rum, men genom att hålla nyanser liknande, såsom ljusrosa och ljusgrönt eller smaragdgrönt och djupt rosa, kommer dessa motsatser verkar mer sammanhängande tillsammans och lockar många komplimanger.

Instruktioner

• Måla en accent väggen. Välj vilken färg du föredrar att vara dominant och måla alla utom en vägg som färg, sedan måla den tomma väggen i den andra färgen. Välj en hel vägg, vars uppfattning inte blockeras av möbler eller en stor TV för bästa effekt. Skapa raka färgledningarna i mellan färger genom att använda en vinklad pensel i hörnet.

• Tejpa av alla de arkitektoniska detaljer i rummet, såsom gjutning, inbyggda bokhyllor, TRÄPANEL, mantels och dörröppningar. Måla alla väggar i grönt och detaljer i rosa, eller vice versa.

• Dela väggen i hälften horisontellt. Mät höjden av väggen och dela det talet i halv. Markera att mätning på väggen med en blyertspenna. Använd en bubbla eller laser för att rita en nivå linje runt hela rummet. Måla den övre halvan av rummet i en färg och den nedre halvan i en annan. Applicera dekorlister, såsom en stol järnväg eller en dekorativ kant över det område där de två färgerna möts.

• Måla hela rummet i en färg och tillämpa ett dekorativt måleri teknik, eller "faux finish" över solida väggar. Svamp, rag-valsning, kamning eller glasrutor är några av de tekniker du kunde välja mellan.


Relaterade artiklar