Craft projektidéer att sälja på basarer

December 13

Craft projektidéer att sälja på basarer


En basar liknar en konstmässa, utom på en större skala, och ofta inkluderar mat och underhållning. Även kommersiellt producerade varor säljs ofta till basarer, kan hantverkare hantverk oftast ses där. För att framgångsrikt sälja hantverk projekt på basarer, är det viktigt att du noga överväga precis vad du kommer att sälja - vissa hantverk säljer bättre än andra på basarer.

Soy Candles

Soja ljus har blivit mycket populär under de senaste åren på grund av deras betalningsförmåga, miljövänlighet och hur väl de bränner och hålla doft. Denna typ av ljus säljer bra på basarer, särskilt de som är starkt doftande. Samordna soja ljus dofter du säljer på basarer med säsongen. Till exempel, under julen gran, socker kaka, godisrotting och pepparmynta, stekt kastanj och varm choklad dofter skulle vara lämpligt. Under våren, tulpan, hallon, lavendel, ozon och fräscha dofter säljer bra.

Smycken Hantverk

Smycke av alla typer tenderar att sälja bra på basar, och många smycken hantverk är ganska lätta och billiga att tillverka, såsom beaded armband och enkel charm halsband. Smycken tillverkade av intrikata pärla arbete, äkta guld, silver eller äkta ädelstenar kan kommandot översta dollar på basarer. Var noga med att köpa smycken displayer för att visa upp dina pjäser, och erbjuda gåva påsar eller lådor för kunder så att deras inköp kommer att vara redo för att ge.

Trä Hantverk

Trä hantverk och heminredning - särskilt de som är funktionella, såsom skålar och krydda rack - tenderar att sälja bra på basarer under alla årstider. Den typ av trä hantverk du gör bör anpassas till den specifika basaren du vending på. Till exempel i Texas dekorativa trä plack i form av staten och fågelholkar skulle göra bra. Men, skulle trä fotoramar i abstrakta former och handgjorda trä klockor sälja bättre på en basar i New York.


Relaterade artiklar