Hur man kan stoppa din tonåring från Serious Dating

April 28

Hur man kan stoppa din tonåring från Serious Dating


Tonåren är oftast de där pojkar och flickor börjar dejta. Blommande romanser lära ungdomar hur man fungerar i kärleksfulla relationer och därmed fungera som en viktig del i samhällsutvecklingen. Problem uppstår dock när tillfälliga datum utvecklas snabbt till allvarliga intimitet. Föräldrar oroar sig för att deras barn är inte redo för mogna fackföreningar, och de har rätt. Hur man kan stoppa ungdomar från seriös dejting blir en berusande oro fylld med intensiva känslor på både barnet och föräldra sidor.

Instruktioner

• Kommunicera med din make om dejting problem innan de uppstår. Detta kommer att se till att du inte ger motstridiga uppgifter till dina tonåringar om detta viktiga ämne. Stå som en enad front när det handlar om potentiellt flyktiga frågor som dina barns romantiska relationer.

• Prata med dina barn tidigt och ofta innan dejting någonsin blir ett problem. Barn behöver veta vad du har att förvänta innan de börja utforska manliga och kvinnliga relationer.

• Ställ särskilda riktlinjer om ditt barns dating och sociala livet i allmänhet. Besluta om utegångsförbud för både skol nätter och helger. Låt ditt barn att ha input för att skapa regler men berätta för honom eller henne att du har sista ordet som vuxna.

• Tala om för din barn hon behöver för att berätta exakt var hon går och vem hon kommer att vara med varje gång hon går på en dag. Påminn henne av dejting riktlinjerna varje gång innan hon lämnar och hålla kontakten via mobiltelefoner när hon är ute.

• Insistera på grupp datum när ditt barn är en ung tonåring. Detta kommer att bidra till att garantera förhållandet inte rör sig för snabbt. Möt alla barn inblandade och få kontaktuppgifter från dem.

• Kontrollera ditt barns online-aktivitet regelbundet. Detta är särskilt viktigt om du misstänker att ditt barn att komma för nära någon han dejtar. Låt ditt barn vet att du övervakar honom, men bli inte förvånad om han försöker att dölja saker från dig. Utbilda dig själv om hur man utnyttja alla resurser på ditt barns dator.

• Tillämpa konsekvenser om ditt barn bryter familje regler för dating. Den mest uppenbara konsekvensen är att inte tillåta dating för en viss tidsperiod. Var rättvis, så att ditt barn inte uppror. Dr Phil McGraw varnar föräldrar att barnen kommer sannolikt att slå tillbaka mot alltför stränga straff, vilket kan göra situationen värre.

• Prata med föräldrarna till det andra barnet om ditt barn börjar dejta samma person ofta. Förklara din dating riktlinjer och be dem att berätta om sina egna regler för dig. Arbeta som ett team för att hålla dina barn från att bli alltför djupt involverad i en sådan ung ålder.


Relaterade artiklar