Hur man laddar ner låtar SingStar

March 2

Hur man laddar ner låtar SingStar


SingStar är en karaoke produkt avsedd för Sony PlayStation 2 och 3. Om du har nyare PS3-modellen är det möjligt att ladda ner låtar direkt från Singstars onlinetjänsten via Internet-anslutningen i din PlayStation 3. Med de nya låtarna och den anslutna SingStar mikrofoner är det möjligt att sjunga med i alla dina favoritlåtar.

Instruktioner

• Anslut SingStar mikrofon till en av USB-portarna på din PlayStation 3. Slå på enheten och sätt i SingStar-skiva i skivfacket på spelsystemet.

• Tryck på den högra riktningspilen tills du kommer till nätverksinställningarna och välj webbläsaren funktionen. Detta laddar webbläsaren på din PS3.

• Navigera till SingStarGame.com. Med det införda spelskivan, är den sajt på nätet kan se du redan äger SingStar spelsystem.

• Välj en låt som du vill hämta. Momentant låten börjar att ladda ner till din PS3. När låten är klar nedladdning, utgång ur webbläsaren och navigera tillbaka till huvudmenyn. Välj "SingStar" spel; den laddar på duken. Välj den nyligen nedladdade låten från listan över låtar; karaoke display visas på skärmen.


Relaterade artiklar