Hur man gör ett papper spritspåse

September 16

Hur man gör ett papper spritspåse


En pappersspritspåse används för att dekorera tårtor, kakor, muffins och bakverk. Fyll påsen halvfullt av isbildning eller choklad och börja skapa gränser, mönster eller hälsningar på dina bakverk. Du kan bifoga en rörledning munstycke till påsen för att skapa en mängd olika utföranden eller använd påsen utan ett munstycke för att skapa tunna, raka linjer med din isbildning.

Instruktioner

• Skär en 35 med 35 cm (14 med 14 tum) kvadraten på fettbeständigt papper, såsom bakplåtspapper, bakplåtspapper eller smörpapper.

• Vik papperet i hälften på diagonalen för att bilda en triangel. Klipp längs viklinjen för att få två separata trianglar.

• Använd en triangel, och rulla den till en kon. Poängen av könen bör vara placerad vid mittpunkten av den långa sidan av triangeln.

• Vik den övre kanten av könen över ett par gånger som om du skulle rulla upp en hylsa. Detta kommer att säkra kanterna och hjälpa till att hålla konen från upprullning.

• Klipp 6 mm (1/4 tum) från den punkt på könen att bilda en öppning. Sätt i en dekoratör spets i konen för dekorativa rörledningar design. För att använda den utan en dekoratör tips, skär 3 mm (1/8 tum) utanför punkt i kon för rörsystem en tunn linje av isbildning.


Relaterade artiklar