Hur att lägga landskaps asfaltläggare i en cirkel

March 14Landskaps gatstenar kommer i en mängd olika storlekar och färger för att passa små eller stora utrymmen, och komplettera informella och formella inställningar. Gatstenar kan installeras i ett cirkulärt mönster för att skapa en inbjudande uteplats att använda hela året. Mät område på din runda uteplats webbplats, sedan köpa kilformade asfaltläggare avsedda för cirkulära mönster, eller en cirkulär asfaltläggare kit. Du kan installera en cirkulär asfaltläggare uteplats i en helg, sedan ställa upp ett par Adirondack stolar bredvid en firepit och njut av din oas för många år.

Instruktioner

• Sätt i ett spel i mitten av din runda uteplats. Fäst ett snöre som är längden av den önskade radien av utrymmet. Dra strängen stram vid kanten av din uteplats. Markera området i slutet av strängen med märkning sprayfärg, fortsätter runt tills du har skapat en perfekt cirkel.

• Gräv den markerade området till ett djup av 6 till 8 inches med en spade. Håll koll på den plats där insatsen markerade mitten av cirkeln.

• Fukta utgrävda området med vatten från trädgårdsslang. Komprimera marken med din handbok sabotage. Lägg din nivå inom alla delar av cirkeln för att se till att ytan är jämn. Justera jorden som behövs för att skapa en plan yta.

• Lägg till en 1-tums lager av krossad grus, kratta det smidigt. Tamp ner det för att skapa en kompakterad bas. Kontrollera ytan med din nivå och justera vid behov.

• Sprid en 1-tums lager av sand över grus bas. Rake sanden runt som krävs för att skapa en plan yta.

• Ställ gatstenar, med början i mitten av den utgrävda utrymmet. Lay en rad runt centrumläggaren i taget, arbetar utåt i ett cirkulärt mönster. Upprepa tills alla gatstenar läggs och cirkeln är sluten.

• Wrap snap kant runt den sista cirkeln av asfaltläggare så att den passar tätt mot tegelstenarna. Snap delar av kant tillsammans som krävs för att slutföra cirkeln.

• Kör 10-tums spikar genom hålen i kant med din gummiklubba eller hammare. Vinkla spikar mot gatstenar för att skapa en tät passning.

• Rengör den cirkulära asfaltläggare uteplats med en kvast. Häll sand över gatstenar, sedan sopa det i lederna för att skapa en säker passform. Spraya gatstenar med vatten för att tillåta sanden att sedimentera mellan varje led.


Relaterade artiklar