Det bästa sättet att dölja en propantank utanför

August 4

Det bästa sättet att dölja en propantank utanför


Använda propan för att värma ditt hem kan vara billigare än el, men det finns en nackdel med att använda propan. Många människor som väljer att värma med propan ogillar utseendet på en stor grå propantank som sitter utanför sitt hus. En metalltank kan visas på sin plats bland träd och gräs i en bakgård. Lyckligtvis är det inte särskilt svårt att dölja en ful gasolflaskan genom att gömma den bakom tillhörande lock.

Instruktioner

• Placera ett staket eller skärm runt tanken. En liten trästaket eller en kort skärm runt gasolflaskan kommer att hålla tanken utom synhåll. Plantera några blommor eller en köksträdgård i framför skärmen eller ett staket för att lysa upp området. Se till att inkludera en grind och enkel tillgång för propan tekniker.

• Plantera lång vintergröna buskar framför propan tank. vintergröna buskar och buskar som enbär och ceder är lätta att underhålla när de har fastställts, och eftersom de är vintergröna de döljer gasolflaskan under vintern också.

• Odla vinrankor över tanken. Placera en trellis framför tanken och luta den mot sidan av huset för stöd. Plantera en vinstock i marken framför spaljé. Vinrankan kommer att klättra upp spaljé och dölja propantanken. Beroende på klimat, kan ett antal olika sorter av vinstockar användas för detta. Vildvin, clematis, murgröna och vinrankor kan alla odlas som en täckmantel vinstockar.


Relaterade artiklar