Magiska tricks för barnen att göra

June 1

Magiska tricks för barnen att göra


De flesta barn älskar magi och njuta utför tricks. Börja med tricks som imponerar, men är inte svårt nog att vara frustrerande. Allt du behöver ska vara i ditt hem. Öva en stund, sedan lägga på en show för vänner eller familj.

Försvinnande Mynt trick

Få ett mynt, glas, två ark konstruktion papper (både samma färg) och en stor näsduk. Ställ glaset upp och ner på ett papper konstruktion papper och spåra runt den. Klipp ut cirkeln och lim eller tejp den till toppen av glaset. Se till att lim eller tejp är inte märkbar. Ställ den uppochnedvända glas och mynt bredvid varandra på den andra bit kraftigare papper. Täck glaset med näsduken, täcker myntet samtidigt. Flytta glaset på myntet. När du tar bort näsduken, ser det ut myntet försvann.

Separerande Peppar trick

Sätt lite vatten i en kopp och strö peppar ovanpå. Gnid lite tvål på fingrarna innan du gör susen, men låt inte publiken se. Säg motivet att sätta fingrarna i koppen att separera peppar. När de gör det, kommer det inte att fungera. När du gör det, kommer peppar separat på grund av tvål film på fingrarna. (Placera en liten skål med vatten och handduk i närheten så att motivet kan tvätta händerna.)

Knot Trick

Knyta en knut i ena änden av ett rep. Ta knutna änden och placera den andra i din hand. Skaka din hand som du försöker att knyta repet och utföra en magisk besvärjelse genom att sjunga magiska orden. Släpp knutna änden av repet så att det ser ut som du bunden en knut i den med en hand.

Gräns ​​Cup Trick

Placera en papper eller plast cup, mynt och pappershandduk på ett bord och sitta ner. Placera koppen över myntet och pappershandduken över koppen. Flytta koppen åt sidan, rikta publikens uppmärksamhet till myntet. Att hålla sin koncentration, säga något om myntet. Flytta den täckta cup mot dig och släpp den på ditt knä. Flytta pappershandduk i form av koppen tillbaka på bordet. När de tittar på pappershandduk, krossa den och släppa koppen från knät på golvet. Lyft handduken för att visa att det finns inget hål i tabellen.

Plocka Card Trick

Möta alla kort i en kortlek i samma riktning. Placera botten kortet upp och ner så när däcket vänds, ser det ut som toppen. Be någon i publiken att välja ett kort. Medan ämnet är att titta på kortet, vrid däck över. Har henne sätta tillbaka kortet i leken. Du kommer att kunna plocka ut kortet ur leken, eftersom det är den enda inför den riktningen.


Relaterade artiklar