Svart ritning salva för infektion

December 4

Svart ritning salva för infektion


Svart ritning salva eller svart salva är en blandning av starka örter med ritnings egenskaper. Ritning salva har funnits sedan din stora mormors dagar. Multipla ört rötter blanda i en salva såsom vaselin.

Funktion

Svart salva, en alternativ metod för att dra infektion ut från under huden, används för kokar, biter, stick och även vårtor. Blandningen av örter är mycket kraftfull; försiktighet bör iakttas vid användning.

Tidsram

En mycket liten klick appliceras direkt ovanpå endast det infekterade området, och täckt med ett bandage. Det måste hållas torra och täckt i tre dagar.

IdentifieringDen svarta salva bör innehålla örter som vallört blad, gyllene sigill rot, groblad rot, marshmallow rot och många fler. Var medveten om att en liten inbuktning kan visas i stället för det smittade området.

Effekter

Du kan känna en stickande på huden eller ritning när de appliceras först. Om dränering inträffar, ändra bandage men gäller inte ytterligare salva.

Överväganden

Svart dra salva kan hittas i de flesta ört marknader eller online. Endast ett fåtal tillverkare, såsom natur Sunshine, gör en produkt som verkligen fungerar. Den ursprungliga formeln är den bästa och kan göras hemma, men kommer att kosta ca £ 48,70 för att göra det.

Varning

Do not get salva på omgivningen. Kontrollera varningarna på etiketten; vissa kan innehålla bivax och många människor är allergiska mot produkter från bin. Konsultera en hudläkare om eventuella misstänkta utseende områden på huden innan du använder produkten.


Relaterade artiklar