Hur man skriver ett tackkort för en bröllopsgåva

February 19Skicka tackkort är en viktig gest som inte bör glömmas bort. När all aktivitet och spänningen i ett bröllop börjar att lösa, är det sista steget i hela bröllopet att skriva ett tackkort till uttrycka dina tack för varje gåva du fått. Även om detta kan vara en överväldigande uppgift om du fått många gåvor, gör ett par varje dag ska få jobbet klar inom kort. Här är några riktlinjer för hur man skriver tackkort för bröllopspresenter.

Instruktioner

• Skriv din tackkort så snart som möjligt efter att ha fått gåvor. Om du får bröllopspresenter innan evenemanget, är det en bra idé att skriva dessa tackkort när du öppnar dessa gåvor. Börja skriva tackkort för gåvorna tas emot vid bröllopet så fort du kan. Maila tackkort som du avsluta dem.

• Skriv alla tackkort för hand. Adress alla kuverten för hand. Det är bäst att använda faktiska tackkort för ditt tackar dig noterar.

• Börja varje tackkort genom att personligen hälsning mottagaren. Lägg till en mening som tackar dem för att vara på bröllopet, i förekommande fall.

• Tack gåvan-givaren för gåvan och namnge present speciellt i meningen. Nämn varför du gillar gåva, hur du använder det eller när du håller den.

• Stäng tackkort på ett vänligt sätt och underteckna både nygift namnger till kortet.

• Gör ett realistiskt mål för ett visst antal tackkort att avsluta varje dag. Arbeta på det varje dag och uppgiften att slutföra din tackkort kommer att vara färdig innan du vet ordet av.


Relaterade artiklar