Hur man startar en automatisk bärgning företag

February 6

Hur man startar en automatisk bärgning företag


Auto bärgning företag behövs i nästan varje stad och stad i varje stat. Du kan starta en framgångsrik auto bärgning verksamhet även om du inte har mycket erfarenhet inom mekanik. Läs om hur du startar en automatisk bärgning verksamhet genom att följa de här stegen.

Instruktioner



Hitta ett markområde för att starta din bil bärgning företag. Beroende på hur många bilar du vill ta itu med, är ett par tunnland allt du behöver. Junk bilar kan parkeras nära varandra och även staplas ovanpå varandra.



Kontrollera lokala zonindelning koder och områden för att se om det land som du har eller vill ha godkänts för användning som en bärgning gård. De flesta bostadsområden kommer inte att tillåta junkyards. Du kan bli tvungen att sätta upp en stor privatliv staket eller barriär i vissa situationer.



Skriv en affärsplan för din auto bärgning företag. Skriv dina förväntningar, planer, mål, behov och hur du tänker på att tjäna pengar. Potentiella långivare behöver se din affärsplan innan de accepterar att låna pengar för ditt företag.



Få finansiering genom en bank, ditt sparande eller andra fonder. En automatisk bärgning verksamhet är inte en dyr affär att starta. Marken är den största kostnaden, och om du redan äger marken, behöver du inte mycket pengar för att komma igång.



Ställ in din verksamhet genom att ha ett kontor, en bärgningsbil, några verktyg, skärutrustning (t.ex. en skärbrännare) och en lastningstruck eller gaffeltruck för att lasta och lastfordon runt gården.



Skaffa rätt licenser och tillstånd från din lokala myndigheten för att driva bärgning gård. Kontakta din lokala DMV (Department of Motor Vehicles) för att se vad pappersarbete behövs när erhålla bärgade fordon.



Annonsera din bil bärgning företag i gula sidorna. Detta är hur de flesta människor tycker rädda varv. Sätt upp stora, läsbara skyltar vid ingången.


Relaterade artiklar