Spel och aktiviteter för barn ålder 8-11

September 30

Spel och aktiviteter för barn ålder 8-11


Barn i åldrarna 8 och 11 är inte längre små barn, men de är inte tillräckligt gammal för tonåring verksamhet, så att hitta saker för dem att göra kan vara lite av en utmaning. Om du placerar din tänkesätt på deras nivå kan du hålla barnen upptagna genom att komma med alla typer av roliga spel och aktiviteter för barn i åldern 8 till 11.

Tie-Färgat T-shirts

Barn kan skapa sin egen T-shirt i färger de väljer gör tie-färgade T-shirts. Du behöver vit, bomull T-shirts, gummiband, vatten, tyg färg i olika färger och ett stort badkar att dränka T-shirts i. Har barnen knyta gummisnoddar runt delar av deras T-shirt och Doppa dem i ett badkar av vatten och färgämne. Låt T-shirts i blöt i ungefär en timme och skölj sedan med vatten och hänga på tork.

Konkurrenskraftig Drawing Game

Välj en bild av ett föremål eller djur. Placera bilden på bordet där barnen är och få dem att försöka dra samma syfte eller djur. Barnet vars ritningen är närmast bild vinner och får välja nästa bild för de andra barnen att rita.

Namn som trimmar

Barn i alla åldrar älskar musik och oftast barn som är i åldrarna 8 och 11 har många av de nuvarande topplåtar memorerade. Testa sina musikaliska kunskaper med detta roliga spel. Spela fem sekunder av en låt och har barnen gissa namnet på låten. Du kan spela alla olika varianter av detta spel. Du kan ha dem sjunga nästa vers av låten eller artistnamn samt låten. Om du vill göra det här spelet pedagogiska, spela klassisk musik och har dem namnge bit och kompositör.


Relaterade artiklar