Hur man tvättar Shin Guard Socks

May 12

Hur man tvättar Shin Guard Socks


Tvätt benskydd strumpor är en lätt uppgift när du lär dig hur man gör det. Huvudsyftet är att du noggrant rengöra benskydd strumpor, men du också vill vara noga med att inte krympa dem. Om du krympa dem, kommer det att bli svårt att dra strumporna över dina benskydd. Skenbensskyddet strumpor är gemensamma för både hockey och fotboll speciellt, men det finns ibland skillnader i de material som utgör de strumpor.

Instruktioner

• Slå brickan på den känsliga cykeln. Något högre än den känsliga cykeln kan så småningom leda till hål eller revor i benskydd strumpor. Använd kallt vatten istället för varmt vatten i hela cykeln för att förhindra krymper när benskydd strumpor torka.

• Häll cirka 1/4 kopp flytande eller pulvertvättmedel i tvättmaskinen för ett par till flera par benskydd strumpor. Om du har en stor mängd benskydd strumpor, se instruktionerna på flaska tvättmedel för att fastställa rätt mängd tvättmedel att använda.

• Placera benskydd strumpor i brickan och stängde dörren. Brickan bör automatiskt ha sin gång och meddela dig med ett högt ljud som en summer att benskydd strumpor är klar tvätt.

• Torka benskydd strumpor. Vissa människor kommer att använda en torktumlare för att torka skenbensskyddet strumpor, men det är bättre att torka dem utanför på ett klädstreck eftersom detta håller dig från att krympa skenbensskyddet strumpor. Särskilt om strumporna är av en yllematerial, är det lätt att oavsiktligt krympa strumporna. Om du måste använda en torktumlare, bara torka benskydd strumpor för cirka 10 till 15 minuter i torktumlaren och låt dem lufttorka tills de är torra.


Relaterade artiklar