Hur man skriver ett tackbrev för en gudstjänst

November 7

Hur man skriver ett tackbrev för en gudstjänst


Du har bestämt dig för att sitta ner och skriva ett tackbrev som uttrycker uppskattning till minister, präst eller rabbin. Han kan ha förrättade på ditt bröllop, dopet av ditt barn eller begravningen av en nära anhörig. Ta dig tid att komponera en uppriktig och lämpligt meddelande. Vissa präster och clergywomen hålla sina anteckningar och brev under många år. De läste ofta dessa positiva vittnesmål under svåra och utmanande tider.

Instruktioner

• Använd god kvalitet brevpapper eller tacka-du kort och en fin kvalitet penna. Rensa ett skrivbord eller annan skrivyta och ge dig själv tillräckligt med utrymme för att skriva fritt och prydligt.

• Adressera brevet ordentligt. Varje valör använder en annan titel för sina präster. Till exempel "Far Taylor," "pastor Taylor," "pastor Taylor." Om du är osäker, ringa kyrkan sekreterare eller en församlingsrådsmedlem.

• Skriv från hjärtat och hålla notera kort och enkelt. I de flesta fall är 04:57 meningar lämpligt. Till exempel:.. "Det betydde så mycket att ha vår son döpt i kyrkan Du har valt avläsningar som fungerat med alla och inspirerade oss med din korta predikan jag är så glad att vi bestämde oss för att videofilma tjänsten Vi ser fram emot att återuppleva denna speciella. , tack dag med vår son. Återigen så mycket och lycka till med din tjänst. "

• Tacka clergywoman för allt stöd hon gav dig och din familj. Några ministrar hjälpa sörjande anhöriga planera och organisera begravningen och begravningstjänster. Till exempel:.. "Vi uppskattar alla dina fina insatser för vår räkning När vår mor gick bort, tog dig tid från ditt fullspäckade schema för att hjälpa oss att planera och organisera begravningen och jordfästningen Du levererade en enastående lovtal, fånga andan och essensen av vår mors karaktär. Många av våra vänner och släktingar kommenterade på din varma, vältalig sätt. Det var underbart att höra kören sjunga alla mammas favorit psalmer. Tack för en sådan minnesvärd begravning. "

• Skriv meddelandet med ditt fullständiga namn. Om du skriver på uppdrag av familjen, använd följande stängning ". Med varmaste hälsningar, The Clarkson Family"


Relaterade artiklar