Hur man använder athletic band för en öm vrist

July 23Enligt "Journal of Science and Medicine in Sports," 10 och 28 procent av alla idrottsskador är ankelstukning. Till skillnad från en kula-och-sockel gå med, såsom höft och skuldra, som tillåter rörelser i alla riktningar, är ankelleden utformad för att röra sig endast uppåt och nedåt. Sidled rörelser begränsas av ligament som håller dig från att böja fotleden för långt för att någondera sidan. Om du gör rulla fotleden i sidled, kan det orsaka ligament att sträcka eller riva. Tejpning ankeln kan hjälpa till att stödja sidled rörelser för att minska skador och stukningar.

Instruktioner

• Förbered huden runt vristen genom besprutning med Tuf-Skin spray eller svepa en pre-wrap skumtejp runt vristen och foten. Detta kommer att hålla bandet från att irritera huden.

• Ta filt och skär en U-form att kommer att passa runt vristen ben med öppning upptill och din ben inbäddat i U. Upprepa detta för insidan av vristen.

• Klipp en bit atletisk tejp ca 300mm / 12 inches lång. Från och med utsidan av fotleden och omkring 75 till 80 mm / 3 till 4 inches ovanför den, linda bandet som en bygel enligt hälen och runt till insidan av underbenet. Detta kommer att fungera som en tejp ankare.

• Använd en annan 300mm remsa av atletisk tejp runt baksidan av hälen med början från utsidan av foten nära din lilla tå, runt hälen på insidan av stortån. Detta blir ditt andra ankare.

• Placera kompress precis ovanför baksidan av hälen och säkra den med ytterligare två tejpbitar över ankar band du bara tillämpas. Detta kommer att förhindra blåsor eller skära av bandet på hälen.

• Applicera 300mm eller kortare tejpremsor längs ankar remsorna överlappar den sista bit tejp med hälften. Fortsätt tills hela fotleden är täckt.


Relaterade artiklar