Hur man installerar kakel backsplash runt butiker

November 18

Hur man installerar kakel backsplash runt butiker


Det finns många typer av plattor som kan användas för att skapa ett backsplash för ett kök, såsom de som ses i kök. Plattsättning en kakel innefattar planerar hur man installerar kakel runt olika butiker som kan användas för elektriska eller video. Plattsättning en kakel normalt innebär att man använder en THINSet murbruk eller lim för att vidhäfta plattan till väggen. Installera kakel runt ett utlopp kan göras genom att följa steg för att se till att brickan passar ordentligt.

Instruktioner

• Bestäm vilken typ av kakel kommer att användas för kakel. Kakel kan komma i enskilda delar, såsom kvadrater och rektanglar eller kvadratiska ark med en mask underlag

• Applicera thinset mot väggen och tryck plattan på plats och arbeta dig tills du når ett utlopp. Ombud kommer att kräva att använda ett annat tillvägagångssätt beroende på vilken typ av kakel som används för kakel.

• Mät måtten på utloppet för att få bredd och höjd. En typisk utlopp normalt mäter 2 inches med 4 inches.

• Klipp ut storleken på utloppet från torget kakel med mask stöd. Denna typ av bricka hålls samman av mask som lätt kan skäras för att passa runt ett utlopp.

• Mät enskilda brickor för att se vilken storlek de behöver vara för att passa runt utloppet. Denna typ av plattor kommer vanligtvis att behöva skäras till storlek för att passa ordentligt. Använd en penna för att markera brickan där det kommer att behöva sänkas.

• Skär plattan med hjälp av en bricka såg. En bricka såg kan vara en handhållen modell eller en som är inställd på ett stativ. En bricka såg kan köpas eller hyras på platser som Lowes eller Home Depot.

• Gjut brickan efter att den har haft tid att torka som vanligtvis är 12 till 24 timmar. Applicera bruket till kakel och rengör tillgång med en fuktig svamp.


Relaterade artiklar