Tickly hosta behandling

June 6

Tickly hosta behandling

Eftersom vädret börjar förändras och temperaturen börjar att sjunka, kan individer börjar uppleva en tickly hosta. Halsen känns kliande och du instinktivt försöka hosta repa kliar. Det fungerar inte och du befinner dig i en hostattack. Detta är inte ens det värsta. Den tickly hosta kan slå till när som helst. Du kan vara i mitten av en anställningsintervju, eller prata med ditt barns lärare på telefonen. Lyckligtvis finns det några saker du kan göra för att behandla detta irriterande tickly hosta.

Halstabletter

Köp en påse med hosta och bära dem med dig. Hosta får halsen fuktig igen. Den tickly hosta är alltid värre när halsen är torr, så att få halsen blöt det nyckeln till att stoppa hosta. Hostan droppar också innehålla läkemedel i dem för att hjälpa dig att sluta hosta om du befinner dig mitt i ett hostattack.

Te med honung

Kalla drycker kommer att göra en person hosta ännu mer, så aldrig ta en klunk vatten om du befinner dig hosta. Det är bättre att göra en trevlig varm kopp te, och lägga till lite honung till te i stället för socker. En tesked är allt du behöver. Honungen är söt och används ofta för att hjälpa till med tickly hosta. Faktum är att vissa hosta innehåller honung. Kopp te kommer att hålla din tickly hosta bort för ett par timmar.

Kläder

Bära en polo skjorta eller tröja. Varje drag så ofta början av turtle neck över munnen och näsan. Andas ut genom näsan och munnen så att du andas in varmare luft. Detta kommer att fukta upp halsen så att du inte känner lust att hosta. Gör detta i två minuter var 20 minuter eller så.

Benylin

Benylin är en produkt speciellt framtagen för tickly hosta. Den levereras i flytande form för både barn och vuxna. Använd endast denna produkt när du har symtom. Eftersom det är en vätska, börjar det att fungera mycket snabbare än ett piller. Det är viktigt att du följer alla anvisningarna på etiketten och att du konsultera en läkare innan du ger detta till ett barn som är yngre än 2. Gravida kvinnor bör också undvika att ta Benylin eftersom det är okänt om huruvida ett ofött barn skulle vara skadas.


Relaterade artiklar