Hur man prata med en tjej utan att få nervös

June 12

Hur man prata med en tjej utan att få nervös


Att prata med en tjej kan vara en nervpåfrestande upplevelse eftersom, tro det eller ej, är de faktiskt byggd för att skapa nervositet och spänning; sina feromoner, effekten av deras visuella utseende på en manlig själ och deras kroppsspråk är alla särskilt utformade för att besot och förvirra sina friare. Tricket är att inse vad det är som gör dig nervös, och vara så förberedd som möjligt i förväg; det sättet, du har förtroende, det naturliga motgiftet mot nervositet.

Instruktioner

• Gör en lista över saker som oroar dig om din interaktion med flickor och vara helt ärlig mot dig själv. Även till synes vaga eller oviktiga saker som "hur jag ser" eller "vad man ska säga" är faktiskt en del av dina "presentations oro," eller bekymmer om hur du kommer att stöta till flickan.

• Adress farhågor en i taget, tills du känner dig säker på att du har övervunnit var och en. Till exempel, om ditt utseende är ett bekymmer, välj (eller köpa) en outfit som du vet att du ser bra ut i, få en frisyr eller på annat sätt primp din stil att vara bäst.

• Arbetet med presentationen tills du är säker på att du kan undertrycka din nervositet nog att åtminstone börja samtalet med flickan. Undvik slick "raggningsrepliker" till förmån för mer ärlig, lättillgänglig dialog; "Jag gillar verkligen din jacka" eller "Vad tycker du om det här stället?", Till exempel.

• Upprepa förtroendehöjande maximer till dig själv strax före interaktionen. Saker som "Du kan göra det här" och "Det är lätt, oroa dig inte om det" är enkla men kraftfulla sätt att lugna dig ner och få kontroll över dina egna tankar.

• Ta flera djupa andetag innan kastar sig in i samtalet. I tider av stress, är den mänskliga kroppen tar grunda, panik andetag som ytterligare moln förmågan att tänka klart, genom att andas djupt, kommer du att bromsa din puls och vara lugnare.

• Var säker när du talar till flickan, stå upp rakt, titta henne i ögonen, andas långsamt och djupt, och väg dina ord noggrant innan du svarar på vad hon säger.


Relaterade artiklar