Hur man knyter en Para Cord Bracelet

November 20

Hur man knyter en Para Cord Bracelet


Binda en paracord armband på rätt sätt kan göra skillnaden mellan att ha armbandet intakt under en längre tid och har genomskinliga sladden paus i mitten av något viktigt. Den paracord är hårt lindad i ett spänne som gör att du helt enkelt knäppa armbandet på och av vid din egen fritid. Att veta hur man knyta paracord kan ge dig en ny hemlagad tillbehör.

Instruktioner

• Linda snöre runt handleden, och sedan hålla fast vid den punkt där sladden möter igen. Lägg sladden mot en linjal för att mäta hur mycket sladd du behöver.

• Håll ändarna av sladden tillsammans, och sedan hitta mitten av sladden, som kommer att bilda en slinga. Dra slingan genom vardera änden av spännet och dra sedan den andra änden av sladden till slingan. Dra sladden för att dra spänne.

• Dra den fria änden av sladden genom den andra bit av spännet, och sedan genom den andra exponerade delen. Avståndet mellan de två delarna av spännet måste vara mätning av handleden. För att vara säker på att handleden är ombonad, lägga till ytterligare en tum till sladden.

• Ta den högra sidan av den fria sladden och placera den under den vänstra sidan. Ta den kostnadsfria sladdar över mittsträngar och genom öglan på vänster sida. Detta kommer att utgöra en knut som måste dra.

• Ta den vänstra sidan av den fria sladden, och sedan placera den under den högra sidan. Ta den kostnadsfria sladdar över mittsträngar och genom öglan på höger sida. Dra sladden igen.

• Upprepa steg 4 och 5 tills du har knutna hela armbandet. Klipp överskottet sladden, och sedan använda en cigarett eller kök lättare att smälta till topparna. På så vis kan sladden att hålla ihop och inte komma ogjort. Låt armbandet svalna.


Relaterade artiklar