Hur man gör Kanin Cupcakes

October 15

Hur man gör Kanin Cupcakes


Vispa upp ett parti av muffins och dekorera dem att se ut som kanin ansikten för en påsk behandla eller ditt barns födelsedagsfest. Dessa cupcakes är helt ätliga och tar minuter att montera. Använd en cupcake liner som är tryckt med kaniner eller morötter för att ge cupcakes en extra touch. Baka en cupcake som passar för en kanin, såsom morotskaka, för basen av dessa kanin dekorationer. Skräddarsy cupcakes enligt ert parti tema eller evenemang med hjälp av olika färger av färgat socker eller typer av godis för detaljerna.

Instruktioner

• Tillsätt tre droppar grön karamellfärg till 1/4 kopp flingade kokos i en liten skål. Blanda kokos och att tona den gröna, lägga till mer mat färg om det behövs.

• Spridning 1/4 kopp vanilj glasyr på toppen av en muffin användning av en spatel. Tryck på muffin, glasera sidan nedåt, i den tonade kokos.

• Placera en stor marshmallow på en av sina plana ändar. Skär den i två halvor över mitten med en sax så att du har två halvor som var och en har en plan sida och en klibbig sida från snittet.

• Tryck den klibbiga sidan av varje marshmallow i en liten skål med rosafärgad socker. Sprid vanilj glasyr till den motsatta sidan av varje marshmallow halv. Placera marshmallows på cupcake ovanpå kokos, sida vid sida så att de ser ut som kaninöron.

• Placera en gelé böna i centrum av toppen av muffin kanin näsa. Lägg två miniatyr choklad chips över Jelly Bean att göra kanin ögon. Position tre stavformade choklad strössel på varje sida av gelébönor så att de verkar vara kaninens morrhår. Tryck på en miniatyr godis morot i utrymmet under Jelly Bean.


Relaterade artiklar