Hur man gör Fairy Wings i Adobe Photoshop 7

December 21

Hur man gör Fairy Wings i Adobe Photoshop 7


Adobe Photoshop används ofta för att redigera bilder och foton för olika grafiska projekt. Men det kan också användas för att rita bilder och annan grafik. Ett exempel på detta skulle vara att lägga till en dekorativ uppsättning fairy vingar för ett projekt som ett gratulationskort eller en illustration. Du kanske tror att att göra realistiska fairy vingar du skulle behöva vara en erfaren grafiker, men Photoshop har verktyg som gör processen snabb och enkel.

Instruktioner

• Öppna Photoshop. Välj "File" i menyn och välj "Nytt". I dialogrutan som visas anger du den storlek du vill ha för din fairy vingar. Så att de resulterande vingarna kan användas i andra dokument, gör "Bakgrund" är "transparent" och klicka "OK".

• Gå till botten av verktygspaletten och klicka på "Förgrunds" färg för att ändra den till vad du vill ha för den allmänna färgen på dina fairy vingar. Välj sedan "Pen" verktyg.

• Använd verktyget för att dra in den grova formen på dina vingar. Klicka på musen för att lägga till punkter. Photoshop kommer att ansluta dessa punkter med linjer som kallas en bana.

• Välj "Konvertera Point" verktyget och använda den för att klicka på en av punkterna. Använd staplarna som visas på vardera sidan om punkten för att justera formen av linjerna mellan punkterna. Upprepa detta för varje punkt att producera jämnare ser vingar.

• Gå "Lager" paletten i det nedre högra och markera lagret. På toppen av paletten, minska "opaciteten" på lagret till ca 60 procent. Spara ditt arbete. Den här bilden kan nu användas i dina andra projekt.


Relaterade artiklar