Hur man bygger ett säkerhetsvalv

April 9

Hur man bygger ett säkerhetsvalv


En säkerhetsvalv är per definition som skiljer sig från en säker. En säker kan vara en metallåda som är fastskruvad på en vägg, men ett valv är en faktisk kläd utrymme med en säkerhetsdörr. Att bygga ett säkerhetsvalv är relativt lätt att göra. Om du planerar en större ombyggnadsarbete eller installation av säkerhetsvalv som en del av en ny build, är det bästa man kan göra för att göra det på en garderob.

Instruktioner

• Välj den idealiska platsen i ditt hem för din säkerhet valv. Beroende på vad du planerar att hålla i det, det förmodligen inte kommer att behöva vara för stor. En oanvänd garderob skulle vara tillräckliga. Var du än väljer, bör det finnas ett utrymme som bara har en dörröppning, solida väggar och inga fönster.

• Töm garderoben av allt som finns där. En säkerhetsvalv ska ha något i det, men det som du vill förvaras säkert.

• Ta bort den befintliga dörren och installera en säkerhets en. Säkerhetsdörren måste vara av samma storlek som det vanliga ett och bör installeras i enlighet med maunfacturer instruktioner.

• Byt ut den traditionella träslöjd som omger dörrkarmen med ett tunt metall sparka styrelse, vilket kommer att hindra någon från nyfikna dörren öppen. Metallsparkväggar kan hittas på byggvaruhus och är lätta att installera.

• Köp en trådlös säkerhet kameran och fäst den på väggen inför den riktning du vill att det ska. Det är upp till dig om du har installerat det på insidan eller utsidan av valvet.

• Installera programvaran som medföljde kameran till datorn så att du kan övervaka alla aktiviteter som kameran registrerar.


Relaterade artiklar