Bra frisyrer för personer med lockigt hår

February 4

Bra frisyrer för personer med lockigt hår


Lockigt hår kräver olika skärförfaranden än rakt hår. En viktig faktor vid fastställandet vilken typ av lockigt frisyr fungerar bäst för en individ är längden på håret, eftersom lockigt hår drar upp när det torkar. Dessutom är produkter som används och hur du tar hand om dina lockar är en avgörande faktor i din färdiga look.

Långa lager

Lockigt hår som har lager runt kronan kan ha en krusigt utseende beroende på mängden av curl. Välj en skiktad frisyr som har långa, trubbiga skikt om håret har små, trånga lockar. Detta gör att dina lockar hänga fritt, eftersom lockigt hår upprättar när den torkar. Inte tunna lagren för mycket, eftersom detta kan orsaka att frizz liksom.

Bob

Bob är en klassisk frisyr nästan vem som helst kan bära. En bob frisyr för någon med lockigt hår bör lämnas längre än rakt hår. Att låta håret falla under axlarna när du klipper bob medger krympning efter lockigt hår torkar, enligt "Marie Claire Magazine."

Pixie

En annan klippa som fungerar för lockigt hår är lång tid favorit: pixie cut. För lockigt hår, bör toppen vara längre med hackig lager skär på sidorna och botten. Detta förhindrar att håret blir krulligt eller buskig.

Korta Skikt

För lockar eller vågig lockar, fungerar en kort skiktad frisyr väl. Kortare lager skärs runt ansiktet och kronan samt i ryggen att lägga till volym. Men är undersidan av lockigt hår kvar längre tid att lägga vikt och låta lockarna att hänga, enligt uppgift från "Good Housekeeping Magazine."

Herr Cuts

Frisyrer för män med lockigt hår beror på utseendet och tid han vill spendera styling sitt hår. Om kunden föredrar en snabb, utan problem frisyr, överväga en buzz cut, vilket är en klippare klippa nära hårbotten. Men om han inte har något emot att lägga styling gel eller mousse, överväga en genväg som gör att lockarna att ligga nära hans huvud, som lockar. Låt lockigt hår ca 2 inches i längd för ett rent utseende. Dessutom, en medellånga skuren med avsmalnande sidor kan lockarna att hänga lägre.


Relaterade artiklar