Hur man skriver ett brev till Long-förlorade familjen

October 27

Hur man skriver ett brev till Long-förlorade familjen


Kontakta en sedan länge försvunnen familjemedlem, oavsett om det är en förälder som du aldrig träffat eller ett syskon som du just lärt existerar, kan vara mycket svårt för vissa människor. Du får kämpa med det rätta sättet att kontakta en familjemedlem och vad ord bäst kommer att uttrycka hur du känner. Ett alternativ är att skriva ett brev till familjemedlemmen och öppna kommunikationslinjer på ett icke-hotfullt sätt. Du bör tänka igenom vad du vill säga i brevet och exakt hur du vill uttrycka dina känslor till din familjemedlem.

Instruktioner

• Räkna ut ditt mål att göra skriva brev lite lättare. Ditt mål kan vara att inrätta ett möte med den sedan länge försvunna familjemedlem eller att upprätta en penna-pal typ av relation. Ditt mål kan också sluta till att göra personen medveten om att du finns och är öppna för att prata mer.

• Håll ditt mål i åtanke när du skriver brev. Du kan frestas att börja prata om dina barn, till exempel, eller ditt jobb, men om brevet syfte är att etablera ett möte, då det är vad brevet måste handla om. Om mötet inträffa, som skulle vara dags att prata om andra saker i ditt liv.

• Titta på din känslomässiga språk. Detta är särskilt viktigt om du hyser agg för lång förlorad familjemedlem, till exempel en förälder känner sig övergivna dig. För nu, försöka hålla dessa känslor för dig själv och inte låta dem täppa upp ditt brev - om inte, naturligtvis, om det är bokstaven mål.

• Stoppa skrivande efter ungefär en sida eller två av innehåll. Att säga för mycket kan göra ditt brev verkar invecklad och kan överväldiga din länge försvunna familjemedlem.

• Sätt brevet åt sidan för åtminstone en natt att reflektera över brevet mål och vad du har sagt. För vissa människor, kanske reflektion kommer genom normala verksamhet eller under en promenad. För dem med en religiös tro, kan reflektion åstadkommas genom bön.

• Be någon annan att läsa brevet om du är tveksam till att skicka det till din länge förlorad familjemedlem. Dela ditt mål med den här personen och fråga hur han skulle få brevet. Var säker på att detta är någon som du litar på och ta hans råd i beaktande.


Relaterade artiklar