Hur man gör en Pop Up Graduation Card

May 16

Hur man gör en Pop Up Graduation Card


Pop up kort lägga ett extra element av överraskning och glädje att ett gratulationskort säkert att komma med ett leende till mottagarens ansikte. Pop up kort är enkla att skapa endast kräver några enkla veck innan de dyker upp och sprudlar av glädje. Ett utmärkt val för alla tillfällen, kan hemlagad pop upp kort vara specialiserade för samtliga fall och är en oundviklig sätt att få ditt budskap väl önska över lätt. Låt din student vet att de står upp över resten med en pop up gratulationskort.

Instruktioner

• Klipp ut två 12-by-16-tums bitar av papper.

• Fäll vardera av de två 12-by-16-tums bitar av kartong i halv skapa två 6-by-8-tums kort. Ett av korten kommer att vara det inre av pop-up-kort och en kommer att vara på utsidan.

• Mät två inches i från den vikta kanten av det inre kortet och skär en 1-tums skåra i från den vikta kanten av kortet mot de öppna kanterna av kortet.

• Åtgärd 2 inches från toppen av den vikta kanten på det inre kortet och skär en andra slits ungefär 1 tum i längd in från den vikta kanten av kortet mot de öppna kanterna av kortet.

• Tryck in luckan mellan de två snitten, vända luckan och skjuta luckan in i det inre av kortet. Du har skapat popup flik av gratulationskort.

• Sandwich interiören kort i den yttre kortet. Limma det inre och det yttre av kortet tillsammans. Inte att limma inre pop-up flaxa ner, eftersom det är den del av kortet som dyker upp.

• Klipp ut en liten form från din kartong i en design som du vill ha pop up i mitten av ditt kort. Några idéer skulle vara en gradering hatt, diplom, eller litet foto av din kandidat hjärta. Cardstock utskärningar kan också köpas på hantverk eller klippbok butiker om du inte känner dig säker klippa ut dina egna former. Limma den lilla form på ömse sidor om den inre pop-up lock.

• Stäng och öppna ditt kort, kommer den form du limmade på pop-up-flik verkar dyka upp och ut på dig när du öppnar kortet. Dekorera resten av gratulationskort med markörer, färg, klistermärken eller stämplar som önskas.


Relaterade artiklar