Det bästa sättet att sälja trä hemlagad hantverk på nätet

January 19Är dina hemlagad trä hantverk att gå vilse i havet av teknik? Precis som en tegel och dödliga affärer, är reklam en viktig fråga när de säljer handgjorda trä hantverk på nätet. Internet är en stor resurs för att tjäna pengar på att sälja trä hantverk, men folk kan inte köpa dina produkter om de inte kan hitta dig. Vid försäljning av hemlagad hantverk på nätet, Internet-teknik, tillsammans med reklam, ger dig en fördel gentemot konkurrenterna genom att stärka din närvaro på nätet.

Instruktioner

Var och hur man annonserar

• Använd en html (Hypertext Markup Language) redaktör eller anlita en professionell webbdesigner för att skapa dina webbsidor. Värd med ett internetföretag som specialiserat sig på webbplatser som säljer produkter. En årlig avgift krävs för att registrera och hålla din webbplats offentligt. Se till att dina trä hantverk webbsidor erbjuder enkel navigering och tydliga, webb-optimerade bilder (vanligtvis 72-150 ppi eller pixlar per tum) mot vanligt bakgrunder för att kontrastera med de viktigaste färgerna i dina bilder. Var noga med att inkludera din e-postadress på hemsidan och på all reklam.

• Bilderna av dina hemlagad trä hantverk bör inte konkurrera med bakgrunden. Håll bakgrunder neutral för bästa effekt. Ta bilder av hemlagade trä hantverk i naturligt ljus för bästa resultat. Erbjuder en mängd olika produkter i olika färger, storlekar och stilar. Ta bilder på de största dimensioner och minska storleken på bilden i ett fotoredigeringsprogram för tydligare bilder.

• Anmäl dig med PayPal eller någon annan tjänst för att skicka och ta emot pengar på Internet. Se till att betaltjänstföretaget erbjuder säker beställning och säkra transaktioner. Skapa en shoppingvagn eller använder länkarna betaltjänsten ger att skapa din egen shoppingvagn skyltfönster. Gratis kundvagnar finns också på nätet om din budget är begränsad. Skapa återvändande kunder genom att erbjuda snabb leverans. Återgå e-post omgående. Stat på någon annons om träbåtar är återbetalas, och i så fall en förteckning över de villkor.

• Lista dina webbadressen i så många lokala publikationer, online och off-line, som möjligt. Inkludera listor med online- och off-line tidningar och annonser i ditt område och nationellt. Handelspublicerings webbplatser är också ett bra ställe att annonsera. Placera en bildekal eller fönster bokstäver med din webbadress och e-post på din bil eller lastbil. Vart du än går, kommer människor att bli medveten om din webbplats. Placera annonser för dina hemlagade trä hantverk i Internet telefonkataloger, såsom Gula Sidorna, online hantverk webbplatser och online-auktioner. Håll koll på de platser där du placerar listor. Många annonser varar en begränsad tid, men kan förnyas enkelt via e-post. Vissa webbplatser erbjuder handgjorda trä hantverk på nätet för andelar av försäljningen. Läs det finstilta för några dolda avgifter. Starta ett socialt nätverk sida med bilder och information om dina trä hantverk. En blogg kommer att hjälpa till att locka människor som är intresserade av hemlagad trä hantverk. Beskriva din konst och metod visar engagemang och professionalism mot din konst.


Relaterade artiklar