Hur man blir ett flygplan mäklare

June 21

Hur man blir ett flygplan mäklare


De arbetsuppgifter och personliga kostnader för att bli ett flygplan mäklare skiljer sig avsevärt från ansvar flyg säljare. Ett flygplan mäklare kan köra sin verksamhet från ett litet kontor eller sitt hem via Internet, medan försäljare arbetar genom flygplanstillverkare. Eftersom mäklare fungera som mellanhänder mellan plana ägare och köpare, inte dessa yrkesgrupper inte behöver köpa inventering och flygplan försäkring som gör säljare. Din framgång som ett flygplan mäklare beror på din förmåga att stå ut från konkurrerande mäklare.

Instruktioner

• satsa på en karriär som flyginstruktör, flygplan mekaniker eller flygplan försäkringsagent innan han blev ett flygplan mäklare. Tidigare piloter, utbildare, agenter och mekanik har utvärderat flygplan i det förflutna för strukturella och mekaniska fel. Presumtiva kunder är mer benägna att sätta upp en tidigare tjänstemän luftfarts istället för säljare utan flygerfarenhet.

• Detail din årliga driftsbudgeten och geografiska fokus i din mäklare affärsplan om du planerar att bli en oberoende mäklare. Din årliga budget bör återspegla reklamkostnader, flygbiljetter och avgifter för värderingsmän och mekanik. Begränsa din verksamhet till köpare och säljare i USA för att undvika internationella resekostnader.

• Tjäna dina band som ett flygplan mäklare genom ett etablerat företag såsom USA Aircraft Brokers Inc. Nya mäklare med USA Flygplan och andra företag är utbildade för att förteckna och utvärdera flyg listor innan du hanterar stängning dokument. Medan din mäklare provisioner kan vara lägre än en oberoende mäklare, ett etablerat företag ger legitimitet åt varje notering under ditt namn.

• Gå med i Flygplan Brokers Association International för att få tillgång till utbildning och exklusiva notering verktyg. Denna industri grupp bedriver mäkleri utbildning på platser över hela USA varje år för att få mäklare acklimatiserad till branschtrender. Abai medlemmar är utbildade i att registrera listor med Aircraft Exchange Network, det största databas av förmedlade plan listor i världen.

• Rekrytera ett flygplan värderingsman och en mekaniker för din mäklare. Din flygplan värderingsman bör kunna träffa säljare i hela landet för att fastställa värdet på sina plan på den aktuella marknaden. En pensionerad mekaniker ska vara tillgängliga för telefon och online-samråd med säljare som behöver hjälp med att reparera sina listade plan.

• Utreda räntor och lån alternativ för potentiella köpare genom flygplans långivare. National Aircraft Finansiering Bolaget är bland dussintals flygplan långivare rikstäckande som specialiserat sig på lån för flygplansköpare. Din förtrogenhet med avbetalningar, säkerhet och finansieringsvillkor genom stora långivare kommer att vara till hjälp för oerfarna köpare.

• Producera en mäklare avtal som kommer att användas i varje notering mellan köpare, säljare och ditt kontor. Detta avtal ska beskriva din provision på den slutliga köpeskillingen, ditt ansvar som en mäklare och en avsättning för att säga upp avtalet med samtycke från alla tre parter.

• Leta efter en webbplats designer i samhället som kan skapa en enkel hemsida för dina uppgifter. Din webbplats bör har en introduktion på hemsidan, en flik för börsnoterade flygplan och en förklaring av tilläggstjänster såsom bedömningar och reparationer. Inkludera din e-postadress och telefonnummer på huvudsidan för att förenkla kommunikationen från potentiella kunder.

• Montera ett samtal ark med namn, telefonnummer och e-postadresser till flygexperter du har träffat. Ditt samtal ark ska fyllas med flygplan försäkringsagenter, piloter och tjänstemän statliga luftfarts som kan påskynda licensiering och registrering för dina kunder. En kontaktperson inom FAA kan hjälpa certifiera noterade flygplan som flygningen värdig, förbättra oddsen för en snabb försäljning.

• händelser Delta luftfarts hela USA att nätverka med köpare, säljare och branschexperter. Den experimentella Aviation Association håller sin årliga AirVenture utställning varje sommar med hundratals små flygplan visats för luftfarten fans. Använd dessa händelser för att skapa buzz för dina mäklartjänster, och stanna insatt i utvecklingen inom flygindustrin.

• Debatt platt-avgift tjänster och provisioner med dina industrikontakter innan bli ett flygplan mäklare. Oberoende mäklare som tar ut platta provision på varje försäljning kan lämna pengar på bordet med stora flygplan men tjäna mer för mindre flygplansförsäljning. En procentbaserad provisionssystem kommer att ge mer intäkter på high-end listor men kunde avskräcka säljare listar flera flygplan med din mäklare.


Relaterade artiklar