Hur man gör Stretch tekniker för att få en Split

June 11De splittringar kan ta månader eller år av sträckning för att kunna dra bort. Färdigheten hjälper gymnastik för dans stormsteg och andra danskunskaper som innebär övningar golv och balans balk. När du tränar splittringar, är det viktigt att utmana dina gränser men inte överanstränga, eftersom det kan leda till att du drar en muskel. Du kan också uppleva spänningar i knäna, vilket är en indikation på att sluta stretching.

Instruktioner

• Knäböj på marken med knäna på en 90-graders vinkel. Sträck vänster ben rakt framför dig. Håll positionen i 30 sekunder.

• Placera dina händer på marken så nära som möjligt till foten av den sträckta ben. Ta bröstet så nära ditt knä som möjligt. Du ska känna en sträcka i hamstring. Håll positionen i 30 sekunder.

• Skjut höfterna framåt medan benen i samma ställning i övrigt. Ryggen benet ska nu vara sträckt och det främre benet bör vara runt en 90-graders vinkel. Du bör nu känna sträckan i höftböjaren. Håll positionen i 30 sekunder.

• Flytta din höft tillbaka till sin startposition. Skjut din främre fot framåt så långt du kan. Håll glida till maximal räckvidd och stödja dig genom att placera handflatorna på marken på båda sidor av kroppen. Håll positionen i 30 sekunder.

• Håll fram och bak benet i en rak linje om du har möjlighet att sträcka hela vägen till marken. Rotera ryggen knä så det direkt mot marken. Håll positionen i 30 sekunder.


Relaterade artiklar