Hur man gör pengar på att sälja katalysatorer

October 13

Hur man gör pengar på att sälja katalysatorer


En bra plan för att tjäna pengar är att sälja Bärgade och återvinningsbara material för kontanter. Recyclables tillåter även de minsta företagen att göra pengar på att sälja gamla delar särskilt katalysatorn. En huvudpersonen för att minska utsläppen och föroreningarna från förbränningsmotorn, är en katalysator som överförs med ädelmetaller platina, rodium och palladium.

Instruktioner

• Besök hemsidan Ebay.com. Sök "skrot katalysator" för att få de senaste annonserna av omvandlare till salu på eBay. Detta är det snabbaste sättet att förstå vad omvandlare säljer för. Se det slutliga försäljningspriset för omvandlare som redan säljs på eBay genom att klicka på den avancerade sökalternativ länken och sätta en kontroll i rutan säger "färdig". En förteckning över slutförda auktioner kommer att visas och den mest uppdaterade priser tillgängliga för dig att se vad allmänheten kommer att betala för en katalysator som används och bara bra för metallerna inuti.

• Kontakta fem auto mekanik inom en 1 mils radie av ditt hem / kontor. Hitta mekaniker som kommer att sälja dig konverterare som de skär ur kundens bilar. Sök från centrum och arbeta dig ut. Lär känna där omvandlarna kommer från. Var beredd att köpa dem från mekaniker till ett bra pris. Betala mest för omvandlarna kommer att låta dig få fler konverterare att sälja. Priserna är justerbar med priset på metallerna så att du kan justera köpkurs enligt dina vinster. Oroa dig inte för att betala lite för mycket i början, om det får du ett utbud av omvandlare, kan du justera processen när du börjar att se priset dina köpare kommer att betala.

• Besök två rädda varv i ditt område som betalar för skrot. Om det inte finns några betalande rädda varv i ditt område, använda Internet eller telefon för att kontakta två som är närmast dig. Här är de kommersiellt betalkurs för omvandlare du måste sälja. Vikten av att ha mer än ett sätt att sälja en omvandlare kommer att behövas för att förbättra dina chanser att göra pengar på att sälja katalysatorer. Stora inköp är lättare att sälja när en köpare har resurser att betala för ett stort parti. Skapa ett nätverk som vet vem du är och gillar ditt sätt att göra affärer, och framtiden för att sälja katalysatorer för kontanter kommer att vara ljus.

• Fotografera omvandlarna till salu på eBay. Skapa enskild post auktioner och parti auktioner som omfattar mer än en omvandlare. Med den forskning du har gjort på eBay redan sättet att sälja dina omvandlare för det mesta har redan sett. Vissa auktioner fungerar bättre än andra. Beskrivningar, fraktkostnader, det reserverade priset eller brist eller reserven kommer alla att locka fler budgivare på din försäljning. Här är där att göra pengar på att sälja katalysatorer verkligen fungerar. Skapa auktioner som kommer att få mer pengar genom att ha bra bilder (X3), en välskriven beskrivning, flera former av betalning, och snabba, billiga fraktpriser. Börja långsamt och bygga upp till att ha flera dagliga auktioner för att verkligen lyckas göra pengar på att sälja katalysatorer online och offline.

• Registrera ett firmanamn och få ett skatte-ID från kommunala kontor där du bor. Detta borde vara steg nummer ett, men för de flesta, slutar det som det sista som blir gjort. Om du har lyckats göra pengar på att sälja katalysatorer hittills, behöver du denna registrering och skatteidentifierings att använda din lilla bärgningsföretag lagligt. Du har organiserat leverantörer, köpare, och redan har gjort pengar med dina ansträngningar. Fortsätta att växa och upptäcker att omvandlarna var bara en liten del av framtida framgångar i skrotet, bärgning och återvinningsbart material industri som använder dessa tips som guide.


Relaterade artiklar