Turtle hantverk med Soda Flaskor

April 8

Turtle hantverk med Soda Flaskor


Även om det är viktigt att återvinna dessa plast soda flaskor, kan du sätta några av dem till mer kreativ användning genom att använda dem för att göra hantverk. Olika delar av en tom läskflaska är perfekt för att göra sköldpadda hantverk. Se bara till att flaskan är tom och ren. Ta bort plast omslag runt mitten, och du är redo att börja skapa sköldpaddor.

Sköldpadda Bank

Tomma 2-liters läsk flaskor med en grön nyans fungerar bäst för detta hantverk. Skär av botten av läskflaska, och vänder den upp och ner. Detta kommer att vara sköldpaddan skal samt toppen av banken. Klipp en 2-tums skåra i mitten av flaskans botten för ett myntinkast. Måla en pappersdesserttallrik brun. Limma kanten av flaskans botten till desserttallrik. Skär en sköldpadda huvud, ben och svans från en bit av grön filt och limma dem till botten av desserttallrik så att de sticker ut förbi kanten. Lägg två vicka ögon på filthuvudet för att slutföra banken. Släpp mynt genom springan i flaskan.

Sköldpadda Tvål

Använd botten av en läsk flaska som en form för en sköldpadda-formad bar tvål. Skapa formen genom att skära botten av en tom läskflaska. Använd ett kök rivjärn att riva två tvålar. I en skål, blanda 5 droppar grön karamellfärg och 1 msk vatten, och sedan lägga till tvål spån. Rör om tills färgen sprider sig. Knåda spån tillsammans. Dela tvålen i en stor och fem små bollar. Tryck på den stora kulan in i flaskan, så att den formar sig efter formen på botten. Avlägsna tvål från formen. Det ska likna ett sköldpaddsskal. Forma de andra fem bollar i fyra ben och ett huvud och pressa dem till botten av skalet. Placera din sköldpadda på vaxat papper att torka över natten.

Kapsyl Turtle magnet

Använd en grön läsk kapsyl eller måla locket grönt för att representera sköldpaddan skal. För benen, omfattar två bomullspinnar i brunt färg och låt torka. Placera bomullspinnar i ett "X" och säker i mitten med lim. Limma bomullspinne X nedanför kanten på kapsylen så bomulls spetsar sticka ut som ben. Täcker cirka 1 tum av spetsen på en farkost pinne i brun färg och låt torka. Skär av den målade spetsen och limma den under kanten på flaskkapsylen för att representera ett huvud. Lägg vicka ögon i slutet av farkosten stick, och limma en magnetremsa till botten av bomullspinnar.

Sea Turtle Aquarium

Om du har en tom läskflaska och några miniatyr plast sköldpadda leksaker, göra en havssköldpadda akvariet. Fyll läsk flaska halvvägs med vatten. Tillsätt några droppar blå karamellfärg, byt ut locket och skaka flaskan tills färgen sprider sig. Drop in plast sköldpadda leksaker och strö i lite glitter. Fyll flaskan resten av vägen med klar vegetabilisk olja och skaka för att blanda. Barn älskar att rulla, vrida och skaka flaskan att göra vågor för sköldpaddorna.


Relaterade artiklar