Barn och Star Decor Idéer

September 13

Barn och Star Decor Idéer


Oavsett om du dekorerar en ladugård som blev hem, eller vill bara att dekorera ditt hem i den rustika, ladugård stil, det finns massor av sätt att lägga lantlig charm till ditt hem. Från Americana inredning till trä accenter, ljus och färska blommor, inredning i pastoral stil är enkel, färska och roligt.

Färgpaletten

Naturliga färger är bäst att använda när du inreder i ladan stil. Olika nyanser av gula, blått, grönt och rött är alla utmärkta val. Du kan måla dina väggar vita eller en nyans av vitt och har ljusa accenter, såsom röda bänkar eller gula gardiner. Neutrala toner fungerar bra också - välja brunt, solbränna och beige.

Väggbonader

Barn stjärnor är populära rustika dekorationer. De är oftast gjorda av något slag av metall, som traditionellt tenn. Du kan hitta lada stjärnor i stort sett vilken färg eller storlek, eller så kan du hitta väderbitna, rost-ser stjärnor. De kan användas som dekor i alla rum, och eftersom de inte väger mycket, de är lätta att hänga som du skulle en lätt bildram.

Americana

Visa din kärlek för ditt land med röda, vita och blå dekorationer. Du kan också dekorera med stjärnor-och-band design. Täcken kan användas i andra än bara för värme olika sätt; hänga dem på väggarna, drapera dem över stolar eller använda dem som dukar. Häng en stjärna krans från balkar i taket eller över fönstren. Flaggor är också bra att hänga eller drapera över möbler.

Möbler

För att få en verkligt Rustik utseende, bör möbler visas lite slitna. Detta betyder inte att du måste få hand-me-down möbler som bokstavligen faller isär, men du kan söka efter utom cushy soffor och träbord som avsiktligt är utformade för att se slitna. Om du väljer en skinnsoffa, plocka en ut som har träben. Wicker möbler är också en bra stil för land inredning.

Ytterligare Idéer

Placera färska blommor i vaser i hela ditt hem. Alternativa glas kannor med traditionella vaser och placera mindre blommor i gamla syltburkar (som har rensas ut, naturligtvis). Du kan också lägga färsk frukt i stora skålar på bords. Stora kuddar på soffan kan också fungera som kuddar om människor vill få bekväma på golvet. Järnsmide, mässing och trä accenter kommer att lägga till den rustika tema. Kasta ner vävda mattor nära soffor, dörrar och framför eldstäder.


Relaterade artiklar