Hur man lär Fakta om Double Dutch

February 13

Hur man lär Fakta om Double Dutch


Double Dutch, populära bland barn och vuxna, kom till Amerika med holländska nybyggare till Hudsonfloden området. Det är en hoppa hopprep övning spelas när två rep vridas äggvisp sätt. Medan två människor vänder repen, en tredje person hoppar i. Double Dutch nu även spelas i New York som en universitets sport i vissa skolor. Double Dutch har blivit en tävlingssport mellan två eller flera lag, och inte bara ett roligt spel för barnen att leka.

Instruktioner

• Läs "Double Dutch Officiell regelbok", som du kan köpa på National Double Dutch League hemsida. I boken hittar du alla relevanta regler och sätt att tävla i Double Dutch. David A. Walker, författaren till denna bok, gjorde dubbel nederländska till en sport för tjejer att spela på skolorna på 1970-talet. Hans dotter, Lauren Walker, fungerar nu som chef för National Double Dutch League.

• Gå till den årliga Double Dutch Utbildning och Tournament Camp, som har haft flera år på Saint Leo University i Florida. Du kommer säkert att lära sig många fakta om Double Dutch på denna händelse genom att titta på och ta del själv. Ansök online vid National Double Dutch League webbplats för att delta i den årliga utbildningen och turnerings lägret.

• Starta din egen tävlingar. Kontrollera andra regelböcker om Double Dutch och andra hoppa rep tävlingar för spel du och dina vänner kan lära sig och behärska.


Relaterade artiklar