Hur man designar ett flygplan Bed

January 12

Hur man designar ett flygplan Bed


Innan du bygger något nytt, är det viktigt att få ett utkast för att organisera dina idéer. För att göra det, måste du börja planera och utforma dina idéer. Utforma en säng är något som bara kräver en penna och papper och fantasi (kanske tillsammans med färgpennor och ett suddgummi). När du börjar överväga att utforma något mer kreativt än bara en säng, i synnerhet något som ett flygplan säng, kan du använda lite hjälp.

Instruktioner

• Hitta en sängram som du vill använda som bas för flygplanet sängen. Det är lättare att börja med en befintlig ram för då du inte behöver börja om från början.

• Mät längden och bredden på ramen. Mäter också hur hög basen är från marken.

• Skissa sängstomme med en penna och en penna på ett papper. Rita det lätt så att du enkelt kan rita ovanpå det.

• Tänk på vad det framför sängen kommer att se ut. För ett flygplan säng, måste du skissa en konisk form, likt näsan av ett flygplan. För att göra detta, dra en kon med sin bas vid foten av sängen.

• Detalj triangulär prisma att se ut som ett flygplan. Detta kommer att variera beroende på vilken typ av plan som du vill använda för att designa din säng. Till exempel, om du använder ett stridsflygplan för inspiration behöver näsan av planet att vara spetsiga och lång, så skissa spetsen av könen med extra långa rader för att få det att verka spetsigare. Om du använder en Boeing flygplan, behöver du tips att titta mer rundad, där du kan göra genom att rita en halvcirkel eller kurva.

• Dra vingarna nästa, med hjälp av triangulära prismor som kommer från sidan av sängen. Återigen kommer den exakta formen av dessa bestämmas av dig och vilken typ av plan du letar efter. Oavsett, bör ändarna av vingarna inte komma till en punkt, så radera triangulärt prisma spets och lägga till en linje för att skapa en polygonal form. Rita en vinge på båda sidorna av sängen.

• Dra huvudet av flygplanet sängen som svansen och rodret på ett plan. Använd samma teknik som du använde för vingarna att dra stjärtfenor (även gör dem mindre) och dra dem nära sänggaveln. Du kan också lägga till ytterligare "vinge som" form som kommer rakt upp ovanför sänggaveln om din säng har tillräckligt med utrymme och stöd för det.

• Lägg dimensioner allt du har dragit så när du börjar bygga det, du vet vilken storlek du försöker göra. Om sängen är sex fot lång, kan en god dimensionen för längden av basen av vingarna vara 2,5-3 fot. Längden kommer att bero på personliga preferenser och storleken på rummet. Inkludera en dimension för varje linje du har ritat.

• Använd färgpennor för att tillfoga någon färg eller logotyper för ditt flygplan. Man kan dra den American Airlines symbolen, till exempel, eller inkludera mock fönster längs basen av bädden. I sittbrunnen kan du även dra två piloter. Var kreativ och dra allt du kan se på ett plan.


Relaterade artiklar