Cool Saker att göra av nedsjunkna Flaskor

June 20

Cool Saker att göra av nedsjunkna Flaskor


Rasat flaskor är vackra och unika tillägg till alla rum. De gör stora gåvor för vänner för födelsedagar, bröllop eller duschar. De rasat flaskorna kan ha en unik design eller kan ha till minne ett speciellt ögonblick. Den nedsjunkning av flaskan innefattar en ugn och kan formas eller ligga helt platt beroende på den önskade utformningen.

Brickor

Placera kex och ost, druvor eller citroner och limefrukter på nedsjunkna flaskan. Det gör en stor, unik fack för någon part. Samordna vad du tjänar med flaskan den är placerad på. Servera citroner och limefrukter på en rasat flaska tequila. Ost och kex eller druvor på en rasat flaska vin.

Dekoration

Skapa unika vägg, mantel bit eller soffbord konst med rasat flaskor. En enkel och lätt dekorativ pjäs, använda olika färgade flaskor för att skapa konstverk för att placera runt huset. Flaskor kan också rasat samman för att skapa ett konstverk att hänga på väggen eller placeras i en cirkel för att bilda ett soffbord facket.

Målning

En flaska som har rasat helt platt gör en stor duk. Använd den platta utrymme för att måla en vacker scen eller täcka hela flaskan med handmålade blommor. Täck flaskan med en unik design som marmorerade, polka prickad eller randigt. Passa på att skapa en tydlig konstverk.

Innehavare

Bredden och längden av flaskorna gör dem perfekta att använda som ljusstakar eller rökelse. Du kan sätta sand eller pärlor i spåret och lägga snäckskal. Placera en rasat flaska genom ytterdörren och använda den som en fånga alla för nycklar, ändra och annat.


Relaterade artiklar