Hur man blir en död barnmorska

May 25

Hur man blir en död barnmorska


Precis som en födelse barnmorska ger vård i livets början, ger en död barnmorska vård under livets slutskede. Professionella död barnmorskor kan erbjuda den döende och deras familj andliga och känslomässiga komfort, förespråkare för sina rättigheter, vägleda dem genom pappersarbete, planera särskilda begravningsritualer, och fungera som en förbindelselänk med begravningsbyråer. Även certifieringsprocesser är fortfarande relativt ny och ännu inte standardiserade, det finns ett antal alternativ för personer intresserade av utbildning och certifiering för att vara en död barnmorska eller, som det ibland kallas, död doula.

Instruktioner

• Träna med en död barnmorska. Din bästa källa för lärande om att bli en död barnmorska är att studera med andra som har varit i området; de kommer att ha erfarenhet och kunskap för att förbereda dig att lyckas. Eftersom det finns en mängd olika professionella och yrkesorganisationer som ger kamratskap och stöd till den döende, forskning som utbildare och organisationer matchar dina mål och intressen. Prata med tidigare programdeltagare och läs material programspecifika. Död barnmorskor innefattar ett brett spektrum av vården ger och stöd. Program erbjuda utbildning i allt från att ge palliativ vård till att skapa andliga ritualer i slutet av livet. Dessa organisationer erbjuder utbildning inom området: --create Sacred Space för Conscious övergångar ", en ideell pedagogisk ministerium vars uppgift är att ge människor möjlighet att fungera som guider för döende och deras familjer," är en karma yoga baserad organisation. Organisationen har nyligen publicerat en bok för nybörjare döds barnmorskor som vann en National Book Award, med titeln "The Art of Death Midwifery:. En introduktion och Nybörjarguide" --Beyond Hospice erbjuder en 88-timmars online-kurs för att utbilda och certifiera som en död barnmorska. Programmet är egen takt och kräver en fyra dagars praktik reträtt att slutföra utbildningen. --Jerrigrace Lyons av slutgiltiga Passages erbjuder början och avancerade barnmorskor fortbildning kallas "hedra Liv Slut Passages 1 & 2" i Sebastopol, Kalifornien. Seminarier och workshops erbjuds också för fortbildning krediter. --Den Soul Barnmorskor Foundation erbjuder början och avancerade själ barnmorska utövare kurser i London. --Thresholds Of Life grundare Nora Cedarwind Young, en Washington state baserad utövare, erbjuder död barnmorska workshops och ceremonier runt om i landet. --Crossings, En ideell begravning hemma och resurscentrum drivs av döds barnmorska Elizabeth Knox i Takoma Park, Maryland, erbjuder workshops, utbildning och resurser. --Naturligt Övergångar, en ideell begravning vägledning organisation i Boulder, Colorado, kommer att ha en planskild End of Life Transition vägledning certifieringsprogram som börjar under våren 2011. --Center för förlust & Life Transition i Fort Collins, Colorado, grundades av Dr Alan D. Wolfelt och erbjuder en död och sorg studier certifikat. --Den Shira Ruskay Center i New York tåg frivilliga doulas att hjälpa till med palliativ vård.

• Skaffa en kopia av dina lokala lagar. Eftersom varje stat har olika lagar om hur man tar hand om de döda eller döende, måste du få information om hur man kan hjälpa dina kunder med några rättsliga frågor de kan tänkas ha. En död barnmorska måste känna till lokala lagar som gäller för att ta hand om de döda, hosting vakor, transporterande kroppar, begrava, och kremera.

• Gå med branschorganisationer. Många organisationer finns för att hjälpa yrkesverksamma ger respektfull, medveten och informerad vård. Dessa organisationer har en rik samling av resurser, forskning och auktoritativa svar för att stödja ditt arbete. Överväga att gå organisationer som amerikaner för bättre vård av döende, Åldrande med värdighet, Hospice Net och begravningen konsumenter Alliance.

• Marknaden själv. När du är utbildade och redo att börja, är det viktigt att låta folk veta om dina tjänster. Skapa en professionell hemsida kommer att hjälpa människor i ditt samhälle att hitta dig. Producera visitkort, broschyrer och andra informations pamfletter kommer att hjälpa till att utbilda potentiella kunder. Nätverk med andra i yrket kommer att hjälpa dig att bygga relationer och etablera dig själv som en död barnmorska.


Relaterade artiklar