Grocery List för Låga Carbs & Protein

November 27

Grocery List för Låga Carbs & Protein


Kostvanor låg på kolhydrater, men högt på proteiner har genomgående visat att uppmuntra ett positivt viktminskning. Ersätta protein för kolhydrater kommer att behålla muskler samtidigt hjälpa dig att förlora fett. Öka ditt intag av hela proteiner kommer också att få dig att känna mindre hungrig, så att du är mindre frestad hänge i ohälsosamma mellanmål. Hela proteiner kommer från animaliska produkter och innehåller var och en av nio essentiella aminosyror. Vegetabiliska proteiner, såsom de som finns i baljväxter, är ofullständiga och måste kompletteras med andra ofullständiga proteiner, som, liksom i fallet med ris och andra sädesslag, ofta i form av kolhydrater, för att uppnå det fulla antalet av aminosyror. För att undvika kolhydrater, är det viktigt att finna källor till hela proteiner.

Ägg

Ägg är ett bra alternativ för en low-carb, proteinrik frukost. För en särskilt lätt måltid, separera vita från äggulorna och sätta ihop en omelett eller äggröra med bara vita. För en frisk omelett fyllning, anser ost eller grönsaker.

Kött och fisk

Mager fjäderfä som kyckling och kalkon erkänns vara bland de friskare kött. Turkiet är särskilt mager, och markturkeyen gör ofta en hälsosammare substitut för malet kött, som i fallet med Turkiet hamburgare. Det är också viktigt att använda sunda metoder för att förbereda kött, till exempel, är bättre för dig än kyckling som har varit stekt i olja grillad kyckling. Fisk och skaldjur tenderar också att vara mager, och konserverad tonfisk ger ett snabbt och enkelt sätt att inkludera low-carb, high protein fisk i din kost. Bitar av kyckling, kalkon eller fisk är lätt att integrera i sallader med färska grönsaker. Packa dem i en behållare och de gör ett lätt, trans lunch.

Ost

Ost gör en bra protein-fyllda mellanmål. Att föra sträng ost med till jobbet eller skolan är ett särskilt bekvämt sätt att införliva ost i din kost. Färskost och parmesanost är speciellt kalcium belastade och friska. John Ratcliffe, författare till "Low Carb Made Easy," listar de enda ostar att undvika på en låg-carb diet som getost och någon ost med frukt, nötter eller vallmofrön. Att skära ännu mer fett, kanske du vill välja ostar gjorda med skummjölk.


Relaterade artiklar