Hur man bygger ett soffbord

August 18

Hur man bygger ett soffbord


Soffa bord sitter bakom din soffa och normalt kör 4-fot långa eller mer, beroende på storleken på din soffa och din design val. Du kan bygga en soffbord med trä och råga med skiffer, kakel, sten eller glas för att passa inredningen i ditt vardagsrum. Att bygga ett soffbord är ett enkelt projekt. Du kan be din lokala hem förbättring butik för att klippa din träskiva storlek och du kan hitta färdiga bordsben i många stilar på din lokala hem butik. Dessa instruktioner är att hjälpa dig att bygga en soffbord som är 4 fot lång, 18-inches bred och 30-inches tall. Du kan justera någon av de storlekar för att passa din soffa.

Instruktioner

• Placera lövträ panelen framsidan nedåt på en plan yta och fäst L fästena till vart och ett av de fyra hörnen med träskruvar. Fäst bordsbenen till L parentes. Stå tabellen rätt sida upp.

• Montera dekorband på de motstående kanterna av panelen med trälim, följt av efterbehandling naglar placerade var 6 inches eller så, runt omkretsen av soffbord. Låt limmet torka.

• Sand tabellen med medel sandpapper följt av ljus sandpapper. Sand träet i riktningen av säden. Ljuset papper kommer bidra till att undanröja repor kvar av mediet papper. Ta bort alla skräp kvar från slipning. Alla partiklar kvar på träet kommer att vara synlig i din färdiga tabell.

• Färga tabellen för att matcha inredningen i ditt vardagsrum. Alltid stain i riktningen av träfibrerna. Om du behöver mer än ett lager av färg, följer tillverkarens anvisningar avseende sandning mellan rockar. Låt fläcken härda helt innan du använder ett skikt av polyuretan för skydd och glans.


Relaterade artiklar