Hur får man den "Shiny Cheek" Titta

September 18

Hur får man den "Shiny Cheek" Titta


Den blanka kinden utseende är en make-up teknik som gör kinderna ser daggiga och frisk, en avvikelse från den matta ser att de flesta grundläggande ansiktspuder kan skapa. Den blanka kind look är ungdomlig och flörtig och enkelt att skapa med några enkla smink verktyg du kanske redan har på handen. Öva programmet några gånger kommer att du har en perfekt daggiga kind som ser naturliga men trendiga samtidigt.

Instruktioner

• Gnid en fuktighetskräm på äpplet av dina kinder. Om huden är torr, kommer det att se matt och kommer att bli svårt att vända glänsande.

• Applicera foundation i ansiktet för att få en klar, jämn hy. Inte toppen med en puder, eftersom detta kommer att suga upp en del av fukten från huden och att det ser mindre blankt.

• Gnid grädde rodna på äpplen av dina kinder i en nyans du vill, såsom ljus rosa eller persika. Pulver rodna bör inte användas för den blanka kinden utseende. Du kan hitta krämrouge på de flesta varuhus kosmetika diskar eller apotek.

• Applicera en flytande highlighter över krämrouge. Highlighter är en skimrande typ av make-up som reflekterar ljuset och gör huden ser glansig, och det kan hittas på någon kosmetika butik eller apotek.

• Gnid en punkt klar läppglans över dina kinder att lägga extra glans och hjälper smink vistelse på plats.


Relaterade artiklar