Hur man gör Gavlar för Platform Beds

August 10

Hur man gör Gavlar för Platform Beds


Plattform sängar i allmänhet kommer utan sänggavlar. De är visserligen billigare utan dem. En sänggavel är just det, en styrelse som du lägger i spetsen för sängen. Stoppade sänggavlar kan återvinnas för att matcha förändrade inredningen i ditt sovrum. Solid, lackerade och trimmade sänggavlar har en klassisk skönhet som passar en mängd olika stilar. De kan lackas eller målas. Här är ett enkelt att bygga sänggavel design.

Instruktioner

• Skär plywood eller en bärgad trädörren till storlek och form du vill använda för din sänggavel med en cirkulär eller sabel såg. Kontrollera att det är inte är bredare än bredden av sängen.

• Lägg ned gaveln ansikte på din vadderade vadd. Om du vill ha den mjukare, kan du lägga en bit av skum mellan vadd och sänggavel. Wrap kanterna av vadd runt bottenkanten av gaveln och häfta det på plats; dra åt över toppen och sidorna innan häftning på plats.

• Lägg ut tyget du har valt att täcka sänggaveln. Dra den nedre kanten av tyget över den nedre kanten av gaveln och häfta fast. Dra resten av tyget över den övre kanten av gaveln och häfta på plats, och dra sedan runt sidorna och skär hörn för att eliminera rynkor.

• Trimma duken bomull uppbackning tyg till storleken på gaveln. Lägg stöd på baksidan av sänggavel; vika ner en tum av de råa kanter som du häfta först den nedre kanten, sedan toppen och sidorna, som sträcker sig så du går.

• Klipp två 1-by-4 benen tillräckligt länge för att nå från botten av sidan av plattformen säng som är mot väggen för att åtminstone två tredjedelar av vägen upp på baksidan av sänggavel. Benen fäster på baksidan av sängram och huvudgavel att hålla sänggavel upprätt bakom plattformen. Förborra skruvhålen med pilotkronan - tre jämnt fördelade i den övre delen av benen där de skruva på baksidan av gaveln. Skruva benen på baksidan av sänggavel med den nedre delen av benen som kommer att skruva in i plattformen hänger nedanför sänggavel.

• Ställ gaveln på baksidan av plattformen ramen, sedan borra tre jämnt fördelade hål genom den nedre delen av de två benen i plattformen ramen. Se till att skruvarna inte trycker genom insidan av ramen. Skruva underbenen till plattformen ramen. Om ramen är metall, borra hål i metallramen och stöder, och skruva benen på gaveln på plats genom metallram i botten.


Relaterade artiklar