Ungdoms sovrum dekoration Idéer

January 3

Ungdoms sovrum dekoration Idéer


Dekorera ett barns sovrum kan vara en rolig utmaning för föräldrar. Sovrum inredning kan centreras på de särskilda intressen eller smak av ett barn. Börja med en grundläggande fundament och bygga teman inredningen upp från grunden för att skapa ett sovrum ditt barn kommer att uppskatta och njuta.

Börja Neutral

Skapa en neutral grund i sovrummet som kan byggas ut och byggas på att införliva barnets. När färgen på väggar, tak och golv är neutrala dessa aspekter av rummet behöver inte ändras när redecorating ett sovrum som barnet växer och förändras. Välj en neutral färg färg för väggar och expandera inredningen på väggarna genom att lägga till en bakgrundsbild gränsen vid taket eller en stol järnväg höjd. Välj en neutral matta eller golv och lägga en accent matta.

Pojk Rum

Om en pojke är en sportfantast, införliva en eller flera idrotts teman in i rummet. Du kan centrera inredningen på en viss idrott som fotboll eller basket, eller så kan du göra det mer av en allmän idrotts tema med alla de populära sporter representerade i inredningen. Om en pojke har ett favoritlag, överväga att dekorera sovrummet med hjälp av poster för det laget. Andra dekorera teman för pojkar kan omfatta bilar, lastbilar, tåg, anläggningsfordon, och djungeldjur. Lägg till gardiner eller gardinkappor gjorda av tryckt tyg samordnas med utsmyckning tema. Köp sängkläder som matchar temat och hitta en accent matta också. Lägg till en tapet gräns som passar temat. Hitta några förvaringslösningar för sovrummet som också passar temat. Till exempel, om de dekorerar tema är sport, en leksak låda formad som en fotboll eller en baseball skulle fungera bra. Lägg hyllor på väggarna och fylla hyllorna med objekt som samordna med inredning tema.

Flickors Rum

Införliva särskilda intressen flickan i hennes sovrum. Om hon tycker om att dansa, centrera dekorera tema på hennes favorit typ av dans. Till exempel, om flickan är en balettdansös, lägga till olika balett inredning objekt till rummet. Andra dekorera teman för flickor kan omfatta nallar, tebjudningar, dockhus, blommor och fjärilar. Hitta gardiner eller skärmkanterna som är lacy och RYNKAD och kompletterar utsmyckning tema. Köp en sängkläder uppsättning som koordinerar med temat. Lägg till en tapet gräns eller använda tapeter dekaler - utskurna bilder som samordna med temat i sovrummet. Placera hyllor längs väggarna och fyller dem med böcker och objekt som passar temat. Till exempel, om temat är tebjudningar, plats te krukor på hyllorna. Om temat är nallebjörnar, plats diverse nallar av varierande storlek på hyllorna.

Ändra om så önskas

När grunden för ett barns sovrum är neutral, kan någon av accent bitar bytas ut så att barnet byter intressen. Sängkläder kan bytas ut och accent mattor kan ändras lätt. Kan kopplas gardiner och skärmkant och även skrivbordsunderlägg gränser kan tas bort vid behov.


Relaterade artiklar