Fältdagar spel för elementär pe

January 18Fältet dag är ett populärt evenemang på många skolor för att avsluta det akademiska läsåret. PE (gymnastik) lärare organiserar vanligtvis händelsen genom att skapa några underhållande spel för barn. När du planerar spel för en elementär friluftsdag, allt du behöver är några leveranser, lite kreativitet och spelidéer att komma igång. Uppmuntra barnen att göra sitt bästa genom att dela ut band eller metaller till alla spelare.

Bowling Games

För en enkel bowling spel, använda plast bowlingben och plastbowlingklot. För att göra din egen, sätta en tum eller så av sand i plast 2-liters läsk flaskor, och använda dem som bowlingben. För extra dekoration, måla varje flaska vit med en röd ring runt halsen. Markera en startlinjen 15 fot från käglorna. Ge barnen en fotboll att rulla på käglorna. Varje barn har två rullar för att försöka slå ner alla stift. För en tropisk bowling spel, använder ananas som bowlingben och kokosnötter som bowlingklot.

Beanbag Spel

Placera en mager ombord på marken för att skapa en balans balk. Låt barnen ställer upp i ena änden av bordet. Ge varje barn en beanbag att placera på huvudet. Han måste försöka gå hela längden av styrelsen utan beanbag faller utanför hans huvud. För variation, har barn gå med förbundna ögon eller bakåt med beanbags på sina huvuden. För en beanbag gungade spel, lägga flera Hula-bågar på marken. Har elementära barn försöker kasta beanbags i ringarna.

Relä Races

Har klasser tävlar i relä tävlingar. Vissa relä lopp inkluderar skottkärra lopp (där ett barn innehar en annan barnets anklar och att spelaren går på händerna), säck tävlingar använder örngott eller säckar säckväv, kör tävlingar och hoppande tävlingar. För en annan stafett, prova en snö kon ras. Använd små plastkoner (används i gymmet klass). Dela spelarna i två lag. Markera en startlinjen och kör till ledningen 20 fot isär. Ge den första spelaren i varje lag linje en kon och boll. När du säger "Go", de första spelarna i varje lag linje måste hålla kon upp och ned och placera bollen i konen. Han måste tävla till inför att rada och tillbaka. Han kommer att passera kon och bollen till nästa spelare i varje rad. Varje spelare måste göra samma sak. Det första laget att avsluta stafett vinner spelet.

Flying Disc Spel

Häng ett Hula-beslag från ett träd eller klädstreck. Markera en linje 15 fot från bågen, och har barnen försöker kasta en frisbee genom bågen. Ge varje barn tre försök att få den flygande skivan genom bågen. För en annan flygande skiva spel, se vem som kan kasta flygande skivan långt borta. Markera en startlinjen, och har klasser tävlar mot varandra. Ta en lärare markera platsen där varje barns skiv landar.


Relaterade artiklar