Hur att sträcka snäva ödla cowboyboots

January 21

Hur att sträcka snäva ödla cowboyboots


Cowboyboots gjorda av ödla hud är ett populärt västra tillbehör. Ödleskinn, men har en tendens att vara stel och kan orsaka stövlar att vara täta och svåra att bryta sig in. Stretching dina cowboystövlar kommer att bidra till att lossa ödla huden och gör det möjligt för stövlar att bilda dina fötter. Lyckligtvis kan du enkelt sträcka ut dina cowboystövlar hemma i ett par dagar.

Instruktioner

Hur Stretch Tight Lizard Cowboystövlar

• Spraya sko bår direkt på stövlar, enligt tillverkarens anvisningar. Se till att använda en spray bår som är speciellt framtagen för användning på reptil hud. Använd en torr trasa för att gnida spray sko bår i ödla cowboyboots.

• Sätt på ett par tjocka strumpor och skjut fötterna i ödla cowboystövlar. Stövlarna bör fortfarande vara fuktigt från sprut sko bår. Spray bår hjälper till att slappna av ödla huden och gör det möjligt för stövlar att forma dina fötter.

• Gå runt i ödla cowboyboots tills sprut sko bår är helt torr. Spray sko bår har en hög alkoholhalt och torkar snabbt. Varje dag i en vecka, återanvända skon bår och bära stövlar tills torr. De ödla cowboyboots kommer att börja känna lösare och kommer att börja bilda till dina fötter.

• Använd en tvåvägs boot bår i samband med sprut sko bår för snabbare resultat. En tvåvägs boot bår är speciellt utformad för att sträcka cowboyboots och gör att du kan sträcka ut boot längd och bredd. Sätt i start bår i ödlan cowboy boot, och sträcka till önskad storlek.

• Låt start bår i stövlarna natten. Ju längre boot bår finns kvar i, desto bättre resultat. Applicera sprut sko bår på morgonen och bära cowboy stövlar tills det är torrt. Fortsätt denna kombination i en vecka. Din ödla cowboyboots blir betydligt lösare.


Relaterade artiklar