Hur Limma Paljetter till ett bröllop Veil

January 1

Hur Limma Paljetter till ett bröllop Veil


Om du är en gör-det-själv typ av brud, kanske du har valt att sy ditt eget bröllop slöja. Även om du har köpt en butik köpte slöja, kan du letar efter ett sätt att försköna det med paljetter. Du har alltid möjlighet att sy paljetter på ditt bröllop slöja, men du kan limma dem med mindre arbete och tid.

Instruktioner

• Lägg ut slöjan på en plan arbetsyta. Välj placering av paljetter eller paljett remsor och lägg på plats.

• Ta ett foto av den dekorerade slöja. Innan vi går vidare för att limma paljetter till tyget av slöjan, ta ett digitalt foto av designen. Du kan använda detta som en guide för att limma paljetter på slöjan.

• Lim en paljett eller Sekin remsa åt gången. Placera en droppe lim på baksidan av de enskilda paljetter, en paljett i taget, och placera på plats av slöjan där du vill att paljett att gå. Håll paljett på plats under en till två sekunder tills den följer slöjan. Om du limma remsor av paljetter på längre områden som hår kam som håller slöjan på plats på ditt huvud, köra en linje av tyg lim i mitten av remsan, så att det kör fulla längd av remsan. Placera paljett remsan på slöjan. Applicera tryck under 1-2 sekunder tills paljett remsan vidhäftar till tyget eller område.


Relaterade artiklar