De bästa proteintillskott för kvinnor

April 13

De bästa proteintillskott för kvinnor


Protein finns i nästan varje del av kroppen, bland annat blod, vävnad, hud, muskler och ben. Aminosyror är ansvariga för skapandet av proteiner i kroppen, men eftersom kroppen inte lagrar aminosyror, är nya källor av aminosyror som krävs varje dag för att skapa nytt protein. Proteintillskott kan vara en bra källa till dessa viktiga aminosyror och vissa är särskilt användbart för kvinnor, särskilt kvinnliga idrottare.

PowerBar Protein Plus

Australian Institute of Sport rekommenderar användning av PowerBar Protein Plus på grund av balansen mellan kolhydrater och protein. PowerBar Protein Plus produkter innehåller också soja, som har visat sig ha positiva hälsoeffekter för kvinnor, inklusive minskning av celluliter, färre matbegär, kortare lagrings fett och lindring av klimakteriebesvär.

Protein Plus MetRx med kalcium

Detta protein pulver innehåller 46 gram protein för att hjälpa till med muskel återhämtning och återuppbyggnad. Det har också kalcium, vilket är ett näringsämne många kvinnor konsumerar inte tillräckligt. Kalcium kan förhindra premenstruellt syndrom (PMS), kan minska risken för benskörhet och kan minska risken för högt blodtryck. Detta tillägg har 820 mg kalcium i varje portion, vilket är över 80 procent av det rekommenderade dagliga intaget (RDA).

Pro-Ms CNPP Body Sculpting Protein

Detta är ett proteintillskott som har utvecklats speciellt för kvinnor och innehåller 25 gram protein per portion, samt acidophilus (vilket kan underlätta matsmältningen och kan förhindra svampinfektioner), sojaprotein, 200 mikrogram folsyra (vilket är en viktig vitamin för prenatal hälsa), och tillräckligt många andra vitaminer för att ersätta en daglig multivitamin. Använd enligt anvisningar.

Varning

Alltid tala med en läkare innan du påbörjar ett kost eller träningsprogram, bland annat användning av kosttillskott.


Relaterade artiklar