Hur man skriver till brittiska soldater i Irak och Afghanistan

November 25

Hur man skriver till brittiska soldater i Irak och Afghanistan


Skriva till soldater är en uppgift som många medborgare åtar sig att visa uppskattning och stöd till soldater utomlands. Problemet med att skicka ut brev utan specifika namn på dem är att många av breven aldrig kommer till soldater eftersom de returneras till avsändaren. Lyckligtvis finns det sätt att skriva och skicka brev till de brittiska soldaterna utan att oroa dig att hitta namnet på specifika soldater.

Instruktioner

• Anmäl dig som en online brevvän till soldater. Det finns platser, såsom maktens Brevvänner, som att skriva soldaterna över Internet. Detta gör inte bara för att skriva och uppmuntra trupper vid krigszoner, men det är ett sätt att skicka brev som anländer snabbt till soldaterna.

• Skriv ett handskrivet brev. Brev skrivna för hand är personliga och tankeväckande. För dem med svårt att läsa handstil, skriver brev och underteckna det för hand istället.

• Skriv som om du skriver till en vän utomlands. Skriva brev till de brittiska soldaterna kan vara tufft i början, så skriv som det är ett brev till en vän. Det gör bokstaven personlig och det är lättare att skriva.

• Skicka brevet genom det brittiska postsystemet. För skrivelser utanför Storbritannien, är det viktigt att se till att brevet gör det i det brittiska postsystem. Annars kommer det att sändas till lod som inte finns i den brittiska militären. Detta kan göras genom att inkludera en brittiska styrkorna postkontor antal lödningarna, vilket får brevet till de brittiska styrkorna postsystemet och skicka det genom internationell post. Se till att skriva returadressen på baksidan av kuvertet och postadress på framsidan.

• Skaffa BFPO eller brittiska styrkor Post Office, nummer för soldaten. Till skillnad från det amerikanska systemet, där bokstäverna ofta skickas även välgörenhetsorganisationer, kommer de brittiska soldaterna emot brev endast om BFPO numret finns på adressen. BFPO siffror kan erhållas genom vänner och familj av soldater eller genom att begära att BFPO antalet soldater som brevvänner på nätet.


Relaterade artiklar